Vašo agencijo sem na spletu našla sama, saj sem načrtno iskala smrekovo mazilo. Imela sem namreč kar precej hude težave s petnim trnom, bolečine so bile prav neznosne. Pertni trn se mi je pojavil poleti, v mesecu juniju. Najprej sem si mislila, saj bo ok, bo že prešlo samo od sebe.

No, pa ni minilo. Bolečine so postale res hude!

Moram povedati, da sem vedno na nogah, zelo veliko hodim po gozdu. Če sem npr. stopila na kako korenino, sem videla vse zvezde. Res je peklensko bolelo. Šla sem k zdravnici, ki mi je dala napotnico za slikanje, sicer pa sem po pripovedovanju drugih in brskanju po spletu že sama vedela, da gre za trn v peti. Slike so to potrdile. Imela sem že tako hude bolečine, da niti hoditi nisem več mogla. SPodnji del stopala je bil povsem otečen. Nisem mogla niti hoditi, kar je bilo še posebej hudo pri majhnem otroku.

Zdravnik je predpisal terapije - galvanske kopeli, za katere bom prišla na vrsto šele februarja, vaje in zdravljenje z ultrazvokom. Svetovali so mi le protibolečinske tablete

Na srečo poznam gospo, ki se ukvarja z zeliščarstvom (prej je delala tudi v lekarni) in povegala mi je, da je smrekova smola še kako učinkovita proti trnu v peti. Dala mi je celo nekaj smole, s katero sem se mazala.

Ker pa je gospa že starejša, je nisem želela preveč obremenjevati, zato sem po spletu iskala mazilo, ki bi vsebovalo naravno smrekovo smolo.

Našla sem kar nekaj mazil, vaše me je pritegnilo zato, ker je naravno, domače ter izdelano ročno.

Takoj sem se začela mazati s smrekovim mazilom.

Že po kakšnem tednu rednega mazanja - na začetku sem se mazala kar 5-krat na dan - sem že začutila bistveno izboljšanje.

Zdaj, ko je od tega, kar sem se začela mazati, približno dober mesec, me noga ne boli več. Tudi če stopim na korenino ;). Tudi otekline ni več. Še vedno pa se vsak dan preventivno mažem, in sicer zvečer pred spanjem. Zelo sem zadovoljna!

Smrekovo mazilo uporabljam tudi pri mojem 5-letnem sinu, ki ima atopijski dermatitis

Le-ta se kaže v suhi koži okrog ust, za ušesi, po vekah, okrog nosa, v pregibih. Mažem ga samo še s smrekovim mazilom, ne uporabljam več nobenih agresivnih krem, ki koži tudi škodujejo in jo tanjšajo. Zelo mu pomaga.

Še kako se mazilo obnese tudi takrat, ko je sin prehlajen!

Malčka namažem na obeh straneh nosa in tudi v obeh nosnih odprtinah, seveda ne pozabim še na prsni koš in hrbet. Res pomaga.

Vsem, ki trpijo zaradi petnega trna pa priporočam - poskusite s smrekovim mazilom. Vredno je, saj res pomaga!

Bernarda Strmšek

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

mnenje smrekovo mazilo
"Ne morem verjeti, da mi je smrekovo mazilo tako pomagalo pri nekajletni oteklini gležnja in kolena!" Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Najbolj pomembno, je to, da so vsi vaši izdelki ročno delo in da so domači."
Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Odločila sem se za nakup kreme in moram reči, da sem zadovoljna. Mazilo sem priporočila tudi prijateljicam." Preberi več..

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..