Zelo dolgo časa je od takrat, ko sem pri vas kupila svoj prvi lonček smrekovega mazila. Ne spomnim se več dobro, mislim pa, da sem preko interneta iskala neka mazila in tako odkrila tudi vaše smrekovo mazilo. Prebrala sem vse informacije ter seznanila s te, kje vse mazilo pomaga.

Takrat sem se odločila za nakup, in sicer iz več razlogov. Smrekovo mazilo sem si priskrbela zaradi težav s suho kožo po rokah in po nogah, zaradi bolečega kolena, pa tudi zaradi zategujoče brazgotine pod pazduho. Pred 17 leti sem bila namreč operirana zaradi raka na dojki. Raka sem uspešno premagala, ker pa so mi odstranili tudi bezgavke, mi je pod pazduho ostala brazgotina, ki mi zateguje kožo.

Nič kaj ni prijetno, če živiš suho kožo, če vas boli koleno, če imate neprestano občutek, da vam kožo vleče skupaj

 

Sklenila sem, da stvari spremenim. S smrekovim mazilom sem se pričela redno mazati po vseh problematičnih delih telesa. Najprej sem si kožo umila, nato pa nanesla mazilo.

Z bolečim kolenom sem opravila po kakšnem mesecu rednega mazanja. Z besedo redno mislim na vsak dan, in to dvakrat. Zdaj me koleno sploh ne boli več in z mazanjem sem prenehala.

Na suhih predelih kože ter pod pazduho pa sem olajšanje občutila že po nekaj dnevih. Tu se še vedno redno mažem, saj mi mazilo blagodejno pomiri suho, zateglo kožo.

Smrekovo mazilo uporabljam tudi kot deodorant!

 

Nekoč sem pod pazduho opazila rdečico in odločila sem se, da preneham uporabljati deodorant. Namesto z njim si kožo namažem kar s smrekovim mazilom. Nobenega neprijetnega vonja, res super!

Glivice na peti, prehlad, odrgnine, ureznine,

 

Prav povsod se smrekovo mazilo odlično izkaže! Tako sem npr. mazilo uporabila tudi pri prehladu, namazala sem si ga po prsnem košu in kaj hitro sem opazila izboljšanje. Težave sem imela tudi z nekakšnimi glivicami na peti. Te so bile najbolj trdovratne, a z vztrajnostjo in z rednim mazanjem sem po nekaj tednih opravila tudi s to nadlogo.

Izdelek sem priporočila vsem svojim znancem in ga bom priporočala še naprej.

 

To, da je izdelek naraven ter ročno narejen v Sloveniji, mi pomeni zelo veliko, ker še vedno zaupam slovenskim proizvajalcem. Vsem priporočam: prisegajte na domače, na naravo, na to, kar imamo v naravi.

Kar je dobro, se mora tudi pohvaliti, in to smrekovo mazilo zagotovo je!

 

Smrekovo mazilo nudi vse tisto, kar obljublja, saj uspešno opravi z mnogimi problemčki: vse od lajšanja bolečin pa do učinkovitega mazila za lajšanje srbečice po pikih žuželk. Postala sem vaša zadovoljna stalna stranka, saj mi mazilo nadvse ustreza.

Prisrčen pozdrav, Sonja Kos

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

mnenje smrekovo mazilo
"Ne morem verjeti, da mi je smrekovo mazilo tako pomagalo pri nekajletni oteklini gležnja in kolena!" Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Najbolj pomembno, je to, da so vsi vaši izdelki ročno delo in da so domači."
Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Odločila sem se za nakup kreme in moram reči, da sem zadovoljna. Mazilo sem priporočila tudi prijateljicam." Preberi več..

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..