Utrujene mišice

Bolečine v hrbtu in vratu ali ramenih in rokah ter različne mišične bolečine so pogosto znak prevelike obremenitve mišičnega tkiva ter nastanejo zaradi slabe prekrvavitve in nezadostne oskrbe mišičnih celic s kisikom.

Bolečine v mišicah najpogosteje čutijo ŠPORTNIKI. Eden izmed desetih primerov bolečih mišic je lahko znak revmatizma , ki pa je značilen še za nekatere druge bolezni. Bolečina v mišici se lahko pojavi nenadno, npr. ob poškodbi, ali pa je dolgotrajna, npr. pri revmatičnem obolenju. Takrat, ko občutite bolečino v mišicah, poskusite čim več počivati in sproščati mišice. Po navadi se mišice pozdravijo v 24 – 48 urah.

  • Za lajšanje bolečin v mišicah lahko veliko storimo sami:
  • Ko začutimo bolečino v mišicah je to največkrat posledica preobremenjenosti, takrat je najboljše da mirujemo in se izogibamo različnim naporom
  • Izogibajte se ponavljajočih in prevelikih obremenitev
  • S telesno vadbo okrepimo mišice ter povečamo čvrstost sklepa in njegovo gibljivost.
  • Delajte vaje, ki vam jih svetuje fizioterapevt. Z njimi pospešimo zdravljenje.

Kaj pa smrekova smola?

Po izkušnjah naših uporabnikov za boljše rezultate, ki dosežejo globinski učinek, uporabljamo Smrekovo mazilo, katero ime je dobilo po smrekovi smoli. Smrekova smola s svojimi učinkovinami pomaga lajšati težave in vnetje. S tem posledično pa se lahko izboljša tudi gibljivost in zmogljivost.

smrekovo mazilo

"Smrekovo mazilo je zelo super izdelek, uporabljam ga jaz in cela moja družina za masiranje mišic po napornih treningih in predvsem je super za poškodbe, konkretno pri izvinih. Tudi zelo dobro neguje kožo. Uporabljam tudi ognjičevo mazilo in smo tudi s tem izdelkom zelo zadovoljni. Spštujem, da je izdelek ročno narejen v Sloveniji, zaupam v vašo izdelavo. Edino 50ml mazila se porabi zelo hitro, zato bi lahko ponujali tudi večje količine. Srečno in LP"

S. Rebek, 2.2.2015, Miren, Slovenija

"Tako bom začel, sem delavni invalid tretje kat. Predčasno upokojen z poškodovanimi sklepi. Ker bolečine v sklepih in križu kljub uživanju tablet mazil in ter terapij niso nehale sem se odločil da probam smrekovo mazilo.Rezultat je presenetljiv stanje se je izboljšalo bolečine so izginile sem bolj gibčen in sproščen.Lepo je da se vračamo k naravi in da je izdelek domač. Priporočam ga vsakemu ki se potoži da ga kaj boli."

Lp V. Stepančič, 22.5.2015, Vočja Draga, Slovenija

Navodila za uporabo

navodila za uporabo smrekovega mazila

Pri uporabi mazila za predele mišic in sklepov boste potrebovali vztrajnost in doslednost, saj samo to zagotavlja boljši uspeh. Smrekovo mazilo uporabljajte redno, priporočamo, da si ga vtrete večkrat na dan.

Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo in dobro posušite, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše. Za še boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijemo s povojem.

"Spostovani,izdelek sem nasla na spletu,sem po operaciji vratne hrbtenice in me se ena caka... Iskala sem nekaj naravnega za sprostitev vratnih misic. Moram povedati,da mi je bolecina popustila ze po petih dneh,super kremica. Sem jo ze priporocila prijateljicam. Hvala za ta proizvod!! Lepo vas pozdravljam."

M. Horakova, 31.7.2015, Pragersko, Slovenija

"Spoštovani! Zahvaljujem se za prejeto smrekovo mazilo. Naročila sem ga, ker imam občasne bolečine v kolenih in v desni rami. Kljub mojim 66 letom, sem še vedno zelo aktivna ( joga, pilates, hoja, plavanje…). Bolečine so moteče in jih skušam sama omiliti, kar mi z vašim mazilom uspeva!! Za enkrat so rezultati že opazni! Vsekakor pa cenim to, da je izdelek naš, slovenski, ročno izdelan in naraven. Mislim, da sem na pravi poti… Hvala in lep pozdrav,"

M. Mihelčič, 18.2.2015, Krka, Slovenija

Kdaj boste opazili prve rezultate?

Hitrost okrevanja je zelo različna. Pri manjših težavah se olajšanje začuti že v nekaj dneh. V primeru dolgotrajnih težav pa bo potrebno nekaj mesecev rednega mazanja.

Zelo pomembno je, da vztrajate in ne vržete puške v koruzo sredi poti, saj boste le ob dosledni uporabi mazila začutili izboljšanje. Če boste terapijo prehitro prekinili, se lahko stanje ponovno poslabša.

garancija na smrekovo mazilo
Ne spreglejte: Omogočamo vam nakup brez skrbi! Če z nakupom ne boste zadovoljni, vam bomo v 45 dneh od datuma nakupa kupnino v celoti vrnili. Več na »Nakup brez rizika«

 

Za konec pa še nekaj uporabnih nasvetov:

  • Mazilo lahko uporabljate za celo telo.
  • Mazanja ne prekinjajte, tudi če učinkov ne občutite takoj!
  • Na trdovratnejše poškodbe nanesite debel sloj smrekovega mazila, namazano mesto pa pokrijte z gosto tkanino in polivinilasto folijo. Povijanje je še posebej priporočljivo ponoči v času spanja.
  • Smrekovo mazilo lahko uporabite tudi kot masažno podlago in prizadeta mesta s krožnimi gibi masirajte od spodaj navzgor.
  • Mazilo deluje tudi preventivno, zato vam priporočamo, da si ga nanesete pred vsakim športnim naporom.

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročilaMonika Mrše, Agencija za zdravo življenje"Postanite zadovoljen uporabnik smrekovega mazila tudi vi. Odločitev za nakup smrekovega mazila bo vaš pravi korak h kvalitetnejšemu življenju. Z redno in pravilno uporabo mazila boste hitreje dosegli želene rezultate. V Agenciji za zdravo življenje vam želimo veliko uspeha in življenje brez bolečin! Bodite lepi in zdravi še naprej."
Monika Mrše, Agencija za zdravo življenje

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Utrujene noge, lomljivi nohti, boleči sklepi, manjše ranice … pri vseh nadlogah mi pomaga čudovito smrekovo mazilo!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Po vsaki turi namažem utrujene noge s smrekovim mazilom,... Da ne dolgovezim: zelo, zelo uporabna zadeva."
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Za nakup sem se odločila, ker zagovarjam naravne izdelke brez kemikalij"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..