www.smrekovo-mazilo.net je spletna stran s katero upravlja:

Agencija za zdravo življenje - AZZS d.o.o.

Kogojeva 1

1000 Ljubljana

Tel: 051 853 851

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Matična številka: 6098185000

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. SRG 2012/2926 z dne 19.01.2012.

Smo zavezanci za DDV.

ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje www.smrekovo-mazilo.net, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Z naročilom izdelka se kupec strinja s temi pogoji.

Cene:

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Postopek nakupa

 1. V spletni obrazec vnesite kontaktne podatke.
 2. Izberite količino.
 3. S klikom na način plačila oddate naročilo.

Kupec ima možnost, da v roku 24 ur prekliče naročilo, in sicer tako, da pošlje sporočilo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in navede naročilo, ki ga preklicuje.

Naročene izdelke ponudnik pošlje še isti ali naslednji dan, najkasneje pa v roku 8 delovnih dni.

V primeru, da izdelka ni na zalogi, ponudnik o tem obvesti kupca.

Način plačila

 • Z gotovino ob prevzemu (po povzetju – ob dostavi kurirju).
 • Plačilo po položnici (na TRR ponudnika). Plačilo kupec izvede na pošti, banki ali preko svojega elektronskega bančnega računa (npr. Klik, Bank@Net, ipd.).

Pri težavah s plačili se lahko obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 051 853 851.

Podatki za plačilo po položnici se generirajo avtomatično. Naročeni izdelki bodo odposlani po prejemu nakazila na naš poslovni račun (IBAN: SI56 6100 0000 8847 523 odprt pri Delavska hranilnica d.d. Ljubljana, BIC/SWIFT: HDELSI22).

 

Načini in stroški dostave

V ceno izdelkov poštnina ni vključena.

Pri plačilu po povzetju (ob dostavi - kurirju) se zaračunajo stroški poštnine, pakiranja in embalaže po spodnjem ceniku.

 • do 2 mazili: 3,44 Eur
 • do 5 mazil: 3,80 Eur

Cene vključujejo 22% DDV.

Pri vnaprejšnjem plačilu (»plačilo po položnici« ali »plačilo s plačilno kartico«) strošek poštnine skupaj s pakiranjem in embalažo znaša 1,79 Eur.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe pošiljke med samo dostavo, nas obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in brezplačno bomo naredili zamenjavo izdelka.

V ostalih primerih mora kupec reklamacijo posredovati preko naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pisno na naslov ponudnika. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel reklamacijo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v tridesetih (30) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer preko naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Za povrnitev denarja mora kupec javiti svoj TRR na katerega se izvrši povrnitev denarja.

Naročilo oz. pogodba na daljavo

Oddano elektronsko naročilo oz. pogodbo na daljavo hranimo na sedežu podjetja. Na vašo zahtevo vam jo lahko pošljemo na e-naslov. Zahtevo nam javite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Komunikacija

Ponudnik bo s kupcem stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spoštoval.

SMS-sporočila (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna. V kolikor nam pošljete SMS-sporočilo se ta obračunava po ceniku vašega mobilnega operaterja.

ODJAVA

Kupcem je stalno omogočena možnost odjave od SMS obvestil. Odjava preko SMS sporočil deluje na sledeč način: Kupec pošlje SMS sporočilo z vsebino: »ODJAVA« na 051853851. Kupec se s tem odjavi od vseh obvestil. Kot odgovor na zahtevo po popolni odjavi, uporabnik prejme brezplačno povratno sporočilo, z besedilom: »Odjavljeni ste od vseh SMS ali MMS obvestil/sporočil/informacij/vsebin na številki 051853851. Agencija za zdravo življenje d.o.o.«

Zasebnost in varstvo podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo s podatki uporabnikov postopal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za namene dostave kupljenega blaga, pošiljanje informativnega gradiva, računov in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Pomoč

Ponudnik uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč preko e-naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Delovni čas: delavniki od 9h – 16h.

Končne določbe

S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani www.smrekovo-mazilo.net

Želimo Vam obilico zdravja!

 

bolecine v kolenu

Bolečine v kolenu

Posledica česa je bolečina in kaj lahko storite sami. PREBERITE VEČ