V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!

Svojo zgodbo nam je zaupala tudi vsestransko aktivna upokojenka ga. Nadja Požek s Ptuja, ki je letos poleti postala zadovoljna uporabnica našega smrekovega mazila.

Vaše reklamno sporočilo je prvo, ki sem ga delila po fb. Ne morem verjeti, da mi je smrekovo mazilo tako pomagalo pri nekajletni oteklini gležnja in kolena!

Probleme s sklepi imam že od svojega 30. leta, prizadeti so bili različni deli telesa, od kolka, kolena in tako naprej. Potem pa so mi težave pojavile tudi na desni nogi, ki je bila do sedaj “zdrava”. Zaradi pogostih padcev pri teku je namreč prišlo do kalcifikacije, notranji del gležnja mi je izredno otekel, pa tudi bolečine niso bile zanemarljive.

Hči me je že leta nagovarjala, naj preizkusim tudi smrekovo mazilo.

smreka otekel glezenj

Svojo zdravnico iz Ljubljane je med drugim povprašala tudi to, kaj priporoča za mojo težavo s sklepi zaradi obrabe hrustanca. Zdravnica ji je svetovala, naj me nekako prepriča, da kupim smrekovo mazilo ali pa si ga naredim kar sama.

V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!

Po svojem filozofskem prepričanju sem materialist, po poklicu pa specialni pedagog z nekaj izpiti iz ortopedije, fiziatrije itd. Na težave s sklepi se kar dobro spoznam. BIla sem prepričana, da je vse skupaj (mazanje s smrekovim mazilom) le blažev žegen. Mislila sem celo: “Ta žavba pa meni, ki trpim zaradi obrabe hrustanca in gležnja, ki je “fuč” zaradi stalne obremenjenosti, res ne more pomagati!”

Potem pa mi je mazilo pri vas naročila kar hčerka, zato sem si rekla: ”No, dobro, če si mi ga že kupila in dala denar, ga bom pa preizkusila”. Tako sem se letos poleti vendarle pričela mazati z vašim smrekovim mazilom, čeprav nisem verjela, da bom opazila kakršnokoli izboljšanje.

Vendar je smrekovo mazilo delovalo, oteklina je izginila tudi tam, kjer imam kalcifikacijo!

3xdnevno

Mazilo sem uporabila večkrat na dan, nogo sem si namazala vsakokrat, ko sem prišla ven iz bazena. In edemi so izginili! Verjetno je pomagalo tudi to, da se znam pravilno masirati in vem, da je poškodovano mesto potrebno masirati od spodaj navzgor.

Izboljšanje sem opazila že po 3 dneh rednega mazanja poškodovanega gležnja!

Vsem, ki trpijo zazadi podobnih tegob, absolutno priporočam redno uporabo vašega naravnega smrekovega mazila. Pri tem bi še enkrat omenila, da je še kako pomembna tudi smer mazanja oz. masiranja. Vedno naj se masirajo od spodaj navzgor, s tem bodo “razbili” edeme in jih spravili v obtok.

Všečkanju in deljenju reklam se na Facebooku ponavadi povsem izogibam. Reklamam res nisem naklonjena. Ampak to mazilo sem preizkusila in je res odlično, zato sem ga priporočila naprej. Naj pomaga tudi drugim!

Nadja Požek, Ptuj


Ko kljuva po sklepih in vas vse boli, se lahko življenje kaj hitro obrne na glavo!

kljuva

Jutranja otrdelost in boleči sklepi, pordečeli, otekli prsti in gležnji, trganje po sklepih ob nepravilnih, nenadnih gibih … Vam je to (že) poznano?

Obvladaje bolečino v sklepih s smrekovim mazilom!

Izkoristite moč smrekove smole! Zdravilne učinke smrekove smole so poznali že naši pradedje, saj so jo s pridom uporabljali v zdravilstvu za zdravljenje vnetij in bolečin v sklepih. In tudi danes ni nič drugače!

  • Smrekova smola deluje globinsko in dokazano lajša bolečine v sklepih,
  • zmanjšuje okorelost sklepov in izboljšajo njihovo gibljivost,
  • učinkovito umiri vnetje,
  • sprošča, ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje,
  • s svojimi učinkovinam in pospešitvijo krvnega pretoka pa spodbuja tudi regeneracijo celic in tkiva, obnavlja hrustanec in tako še dodatno pomaga pri zdravljenju.

V vaši domači lekarni lonček univerzalnega smrekovega mazila ne sme nikoli manjkati!

garancija smrekovo mazilo

Kot vsi naši izdelki se tudi smrekovo mazilo odlikuje po tem, da v svojem skrivnem arzenalu - poleg prave smrekove smole - vsebuje le najboljše naravne sestavine, ki zagotavljajo resnično kvaliteten izdelek.

Zgoraj opisano moč smrekove smole smo tako združili še z močjo olivnega olja in čebeljega voska.

Olivno olje kožo neguje ter jo naredi voljno in mehko. Čebelji vosek deluje antiseptično, poleg tega pa čez poškodovano kožo naredi zaščitni sloj, ki omogoča, da zdravilne učinkovine smrekove smole prodrejo globoko v notranjost in še pospešijo zdravljenje.

S smrekovim mazilom se bodo vaši sklepi spet počutili mladi! Z mazanjem pričnite čimprej!

Agencija za zdravo življenje vam zato pri bolečinah v sklepih od srca priporoča naše izvrstno in popolnoma naravno smrekovo mazilo.

  1. Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše.
  2. Mazilo nanesite na obolelo mesto in ga z masiranjem (vsaj 5 minut) vtrite v kožo. Še posebej pomembno je, da se redno mažete zvečer. Mazilo se bistveno bolje vpije, če ga boste nanesli na vlažno kožo.
  3. Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo ter ga pustite delovati čez noč. Poskrbite, da bodo povoji dovolj ohlapni, saj bo le tako omogočen nemoten pretok krvi.
  4. Hitrost okrevanja je zelo različna – če gre za manjše težave boste občutili olajšanje dokaj hitro. Kadar pa gre za dolgotrajnejše težave, pa bo potrebno nekaj mesecev rednega mazanja.

Rešitev, ki deluje! Seveda ob pravilni in redni uporabi:

navodila za uporabo

Za najboljše rezultate priporočamo, da mazilo redno, večkrat na dan nanesete na poškodovano mesto ter ga vtrete v kožo. Nasvet: ker mazilo stimulira krvni pretok in limfo, ga uporabite tudi kot masažno podlago za poživitev in regeneracijo pri negi hrbta, ramen, sklepov, vnetih vezi ter otrdelih in utrujenih okončin.

Smrekovo mazilo je pomagalo že mnogim, naj pomaga tudi vam! Ne odlašajte, zagotovite si svoj lonček že danes.

 

Več o ceni in načinu naročila

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

mnenje smrekovo mazilo
"Ne morem verjeti, da mi je smrekovo mazilo tako pomagalo pri nekajletni oteklini gležnja in kolena!" Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Najbolj pomembno, je to, da so vsi vaši izdelki ročno delo in da so domači."
Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Odločila sem se za nakup kreme in moram reči, da sem zadovoljna. Mazilo sem priporočila tudi prijateljicam." Preberi več..

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..