Tega občutka se sploh ne da opisati, bolečina je prevzela kontrolo na vseh področjih mojega življenja!

 

Kar 5 let sem imela probleme s križem, magnetna resonanca je pokazala, da je spodnji del hrbtenice dobesedno “fuč”, 2 vretenci pa izsušeni. Bolečine so bile že tako hude, da mi niso pomagale ne tablete, ne protibolečinske injekcije, na bolniški sem bila več mesecev.

Tega občutka se sploh ne da opisati, bolečina je prevzela kontrolo na vseh področjih mojega življenja!

Mislila sem samo še na njo. Dokler tega ne doživiš, si lahko misliš: “Ah, lari fari!” Zdravnik mi je predlagal operacijo, vendar tej nisem bila preveč naklonjena, saj sem še premlada. Poleg tega je operacija tvegana, lahko pristaneš tudi na invalidskem vozičku.

O svojem velikem problemu sem se pogovarjala tudi s sodelavkami v službi in ena mi je svetovala, naj se poskusim mazati še s smrekovim mazilom, ki se res odlično izkaže pri tovrstnih težavah.

Rekla sem si: ”Če sem že toliko trpela zaradi bolečin in plačala na kupe denarja za to, da bi si jih olajšala, bom pa poizkusila še smrekovo mazilo! Ne bo me vzel hudič, če dam še 7,5 evrov za mazilo.”

Nepopisno: mazilo mi je pomagalo že po pičlih 2 dnevih uporabe!

smrekova smola

Takoj, ko sem mazilo prejela, sem si umila spodnji del križa, predel namazala z mazilom, ovila s folijo ter odšla spat. Že po 2 dnevih mazanja sem občutila olajšanje in potem se je stanje samo še izboljševalo! Od tega je zdaj že 2 leti, bolečin nimam več, se pa še vedno mažem, ker preventiva ni odveč!

Še posebej sem vesela, da sem našla naravni izdelek, saj je bilo moje telo zaradi vseh tablet in injekcij že čisto zastrupljeno!

Pri vas naročim kar 5 mazil naenkrat, saj ga praktično uporabljam za vse ;). Ko imam migreno, si namažem po sencih z mazilom. Z njim se namažem povsod, kjer me zaboli. Uporabljamo ga vsi člani družine, saj je res vsestranski zdravilec.

Čisto enostavno. Vsi ljudje z bolečinami v križu bi morali preizkusiti smrekovo mazilo!

Zato smrekovo mazilo z veseljem priporočam naprej. Številka ni mala, kar 35 do 45 sotrpinov že živi kvalitetnejše življenje, saj kar ne morejo prehvaliti pozitivnih učinkov tega mazila. Od srca priporočam!

mnenja zadovoljnih strank smrekovega mazila

Marjeta Horvat


Ko kljuva po sklepih in vas vse boli, se lahko življenje kaj hitro obrne na glavo!

smrekovo mazilo pomaga ce kljuva

Jutranja otrdelost in boleči sklepi, pordečeli, otekli prsti in gležnji, trganje po sklepih ob nepravilnih, nenadnih gibih … Vam je to (že) poznano?

Obvladaje bolečino v sklepih s smrekovim mazilom!

Izkoristite moč smrekove smole! Učinke smrekove smole so poznali že naši pradedje, saj so jo s pridom uporabljali v zdravilstvu za zdravljenje vnetij in bolečin v sklepih. In tudi danes ni nič drugače!

  • Smrekova smola deluje globinsko in dokazano lajša bolečine v sklepih,
  • zmanjšuje okorelost sklepov in izboljšajo njihovo gibljivost,
  • učinkovito umiri vnetje,
  • sprošča, ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje.

V vaši domači lekarni lonček univerzalnega smrekovega mazila ne sme nikoli manjkati!

garancija smrekovo mazilo

Kot vsi naši izdelki se tudi smrekovo mazilo odlikuje po tem, da v svojem skrivnem arzenalu - poleg prave smrekove smole - vsebuje le najboljše naravne sestavine, ki zagotavljajo resnično kvaliteten izdelek.

Zgoraj opisano moč smrekove smole smo tako združili še z močjo olivnega olja in čebeljega voska.

Olivno olje kožo neguje ter jo naredi voljno in mehko. Čebelji vosek deluje antiseptično, poleg tega pa čez poškodovano kožo naredi zaščitni sloj.

S smrekovim mazilom se bodo vaši sklepi spet počutili mladi! Z mazanjem pričnite čimprej!

uporaba smrekovega mazila

Agencija za zdravo življenje vam zato pri bolečinah v sklepih od srca priporoča naše izvrstno in popolnoma naravno smrekovo mazilo.

  1. Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše.
  2. Mazilo nanesite na obolelo mesto in ga z masiranjem (vsaj 5 minut) vtrite v kožo. Še posebej pomembno je, da se redno mažete zvečer. Mazilo se bistveno bolje vpije, če ga boste nanesli na vlažno kožo.
  3. Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo ter ga pustite delovati čez noč. Poskrbite, da bodo povoji dovolj ohlapni, saj bo le tako omogočen nemoten pretok krvi.
  4. Hitrost okrevanja je zelo različna – če gre za manjše težave boste občutili olajšanje dokaj hitro. Kadar pa gre za dolgotrajnejše težave, pa bo potrebno nekaj mesecev rednega mazanja.

Rešitev, ki deluje! Seveda ob pravilni in redni uporabi:

navodila za uporabo smrekovega mazila

Za najboljše rezultate priporočamo, da mazilo redno, večkrat na dan nanesete na poškodovano mesto ter ga vtrete v kožo. Nasvet: ker mazilo stimulira krvni pretok in limfo, ga uporabite tudi kot masažno podlago za poživitev in regeneracijo pri negi hrbta, ramen, sklepov, vnetih vezi ter otrdelih in utrujenih okončin.

Smrekovo mazilo je pomagalo že mnogim, naj pomaga tudi vam! Ne odlašajte, zagotovite si svoj lonček že danes.

 

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročila

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..