Pestilo me je več težav, pri katerih je smrekovo mazilo hitro in učinkovito pomagalo, tako da sem bila res nadvse prijetno presenečena.

Prva težava so bile glivice na nogi, in sicer na koži med prsti. Opravljam namreč delo, ki zahteva primerno delovno obutev, le-ta pa na žalost nič ne diha. Posledica - noge so se mi vedno kar precej potile. Med prsti na nogah so se začele pojavljati glivice - bile so videti kot nekaka bela prevleka med prsti. Vse skupaj je poslabšal še neprijeten vonj, na žalost pa me je med prsti tudi zelo peklo. Zelo neprijetna situacija!

Z glivicami sem se neuspešno borila kar 3 leta, smrekovo mazilo pa je pomagalo v pičlem tednu dni!

V lekarni sem kupovala različne pripravke proti glivicam, a vsi so delovali le trenutno, prav nič pa mi glivic ni zares odpravilo, čeprav sem natančno upoštevala navodila za uporabo. Še posebej neprijetno je bilo poleti, ko sem nosila natikače in sandale - estetski videz stopal res ni bil pohvalen. Izredno me je motil tudi neprijeten vonj.

Za vas sem prvič izvedela na Facebooku, kjer sem opazila reklamo. Vzbudila mi je pozornost in začela sem prebirati informacije - potem pa sem mazilo tudi kupila. Za nakup sem se odločila tudi zaradi tega, ker mazilo vsebuje naravno smrekovo smolo. Kemije ne maram preveč in sem vedno bolj pozorna, kaj kupujem.

Smrekovo mazilo sem uporabljala redno, vsak dan, zjutraj in zvečer sem si noge najprej umila in nato nanesla mazilo. Ravno doslednost in vztrajnost sta pri glivicah ključnega pomena!

Prej sicer še nisem poznala super učinkov smrekove smole na nadležne glivice, a ko sem se pred dvema letoma začela mazati, sem bila že po kakšnem tednu dni rednega mazanja neverjetno presenečena, saj se je stanje osupljivo izboljšalo.

Že 2 leti nimam s to nadlogo nobenega opravka več!

Kmalu o glivicah ni bilo več ne duha in sluha, tako da si zdaj noge s smrekovim mazilom samo še preventivno. Mazilo se lepo vpije v kožo in tudi v odprtih čevljih ni opazno, poleg tega pa mi noge ne smrdijo več, pravzaprav dišijo po smrekovi smoli ;).

Mazilo sem priporočila tudi sodelavkam ter nečaku, ki se ukvarja z gimnastiko. Njemu se noge prav tako zelo potijo in smrdijo. Podarila sem mu lonček mazila, tudi on poroča o samo pozitivnih rezultatih - neprijetnih vonjav ni več!

Moja druga težava pa je bila povezana z mojim velikim oprsjem. Med dojkama sem se zelo potila, poleg tega pa so mi na koži med prsmi začele nastajati nekakšne drobne bradavičke.

Tudi to težavo sem uspešno rešila s smrekovim mazilom, po 14 dnevih uporabe mazila so bradavičke preprosto izginile!

Smrekovo mazilo mi pomaga tudi pri bolečinah v sklepih. Mazilo iz srca priporočam vsem, ki se borijo s podobnimi neprijetnostmi, saj resnično deluje!

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..