Večja gibljivost, manj otekanja in bolečin!

Predlani v novembru sem padla po stopnicah in si poškodovala gleženj na levi nogi, potrgala sem si vezi. Potem pa sem si lani oktobra zlomila še desno nogo, in sicer metatarzalno kost (stopalnico). Doma sem nerodno stopila na copat in tako močno klecnila ter udarila z nogo po parketu, da je kost preprosto počila.

Težave so bile res moteče in neprijetne, jaz pa sem obupano iskala rešitev

Ko sem si poškodovala levi gleženj, sem sicer še vedno hodila v službo, ampak obiskovala sem tudi fizioterapevtko, ki mi je gleženj vsaj toliko usposobila, da sem sploh lahko hodila na delo. Predvsem sem imela težave z gibljivostjo, zaradi sedečega dela pa mi je gleženj proti koncu dneva že zelo otekel.

Zaradi zloma lanskega oktobra pa sem še vedno na 3-mesečni bolniški, ravnokar jo zaključujem. Doma imamo veliko hišo, imam otroke, tako da so me vse omenjene poškodbe močno ovirale pri vsakdanjih opravilih. Obupano sem iskala rešitev ...

Preizkusila sem ogromno encimskih mazil, ki mi jih je predpisal kirurg in se dobijo v lekarni,

pa mi nobeno ni kaj dosti pomagalo. Nato sem na Facebooku videla oglas za smrekovo mazilo. Pritegnilo me je tudi to, da je izdelek popolnoma naraven, zato sem si rekla: ”Poizkusi še to!”

Pri uporabi mazila sem bila res disciplinirana. Mazala sem se res redno, vsak dan, zjutraj in zvečer in še danes se mažem vsak dan.

Najprej si nogo s poškodovanim gležnjem) umijem,
si nogo popolnoma posušim,
nato nanesem mazilo ter ga vtrem v kožo,
čez pa oblečem nogavico (nič ne povijam).

Prve konkretne spremembe pri uporabi smrekovega mazila sicer nisem opazila takoj, a po po kakšnem mesecu mazanja je bilo že možno opaziti in občutiti konkretno izboljšanje!

Levi gleženj se mi je res kar dobro “opomogel”. Zaradi poškodbe naj bi šla celo na operacijo, ker imam odkrušen del hrustanca, vendar mi trenutno stanje ne povzroča velikih težav. Moti me le to, da sem še nekoliko nestabilna. Pred mazanjem z mazilom se mi je v gležnju večkrat tudi nekaj kar zaskočilo (ne znam tega drugače opisat), zdaj se to ne dogaja več.

Zlom na desni nogi pa je še precej svež in tu bo potrebno še nekaj časa in rednega mazanja, da se bo stanje izboljšalo.

Večja gibljivost, manj otekanja in bolečin!

Izdelek sem si naročila že dvakrat, saj sem z njim res zadovoljna. Mazilo mi je zelo pomagalo pri tem, da sem postala bolj okretna, zmanjšale so se bolečine, ravno tako je uplahnela oteklina. Kako zelo se mi je izboljšalo stanje na levem gležnju, sem opazila prav zadnje mesece, ko je bila zaradi mavca na desni nogi leva noga še toliko bolj obremenjena … Pa me zato ni pričela spet boleti.

Mazilo sem priporočila sestri, ki je tudi imela zelo kompliciran zlom gležnja.

ki je zahteval operacijo (res smola v družini). Vse skupaj se ji je tudi zabrazgotinilo, zato sem ji svetovala, naj se maže z vašim mazilom. Poleg tega sem mazilo priporočila še mami, ki trpi zaradi revmatoidnega artritisa.

Iz lastnih izkušenj vsem, ki imajo težave s poškodbami, priporočam smrekovo mazilo. Redno ga uporabljajte in bodite vztrajni - uspeh ne bo zaostal!

Marija Ulčnik

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

mnenje smrekovo mazilo
"Ne morem verjeti, da mi je smrekovo mazilo tako pomagalo pri nekajletni oteklini gležnja in kolena!" Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Najbolj pomembno, je to, da so vsi vaši izdelki ročno delo in da so domači."
Preberi več..
smrekovo mazilo stranka
"Odločila sem se za nakup kreme in moram reči, da sem zadovoljna. Mazilo sem priporočila tudi prijateljicam." Preberi več..

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..