Moja 5-letna hčerka je na peti dobila precej globoko bradavico, proti kateri smo se (žal neuspešno) borili dobra 2 meseca. Najprej smo opazili neko pikico na podplatu, za katero sem mislila, da je mogoče kak žulj. Vendar jo je peta pričela boleti in zato je hodila po prstih.

Nato se je začela pritoževati, da noče nositi teh čevljev, pa onih in tako naprej. Nosila je samo en par, v katerem se je najbolje počutila. Ko smo peto pokazali hčerkini pediatrinji, je povedala, da gre za bradavico.

In potem se je pričelo: boleče in neuspešno “izžiganje”!

Bradavico smo zažigali pri zdravnici, kar 4-krat jo je poskušala odstraniti s tekočim dušikom, pa nikakor ni uspela priti do jedra te trdovratnice. Delovalo je na povrhnjici, v notranjosti pa ne … in bradavica se je spet povrnila.

Na koncu tudi zdravnica ni več vedela, kaj naj naredi. Otroka ne moreš neprestano mučiti, postopek je boleč, traja nekaj minut in moja punčka se je pri tem jokala. Tekoči dušik namreč res “zažge” kožo in postopek smo celo nekajkrat ponovili!

Poskusili smo tudi s posebno tekočino za odstranjevanje bradavic, v lekarni smo sami kupili sredstvo za zamrzovanje bradavic, zapravili kar nekaj denarja (tudi postopki pri zdravniku so plačljivi)… nič ni pomagalo.

Potem pa mi je mamica punčke, ki hodi v isti vrtec kot moja hčerkica, svetovala smrekovo mazilo!

Povedala mi je, da je hčerkine bradavice (ta deklica je imela cel podplat prekrit z bradavicami - kazalo je, da se je več otrok kolektivno okužilo, morda na bazenu) 1 teden mazala s smrekovim mazilom in tako bradavice odpravila.

Seveda sem si takoj rekla, da poskusim še s smrekovim mazilom!

Že tako sem kar nekaj denarja vrgla proč za vse možne preparate in postopke. Na mojo odločitev za nakup je vplivalo predvsem to, da mi je za uspešen rezultat z mazilom povedala druga mamica - osebna izkušnja.

Mazilo sem na hčerkino bradavico nanašala redno, vsak dan, zjutraj in zvečer.

Mazilo sem dobro vtrla, da je prodrlo tudi v notranjost kože. Nato sem čez bradavico prilepila obliž. Po nekako 3, 4 dnevih so se učinki mazila že pokazali, bradavico pa smo uničili z rednim mazanjem po nekako 7 do 10 dnevih. Postala je suha, zožana, kot nek mozoljček na nogi. Zdaj se vidi le še mala pikica.

In bradavica se ni več povrnila ;) Bili smo presrečni, da je to za nami!

Ko sem naslednjič šla k pediatrinji, sem ji povedala za smrekovo mazilo in rekla: ”Drugič, ko nekdo pride s takšnim problemom, pa povejte za mazilo!” ;)

Zdaj tudi možu rečem, kadar pride s fitnesa in tarna, da ga boli mišica: “Ti bom kar s smrekovim mazilom namazala.”

Mazilo se priporočila tudi mamicam, s katerimi smo se pogovarjale o teh težavah, povedala sem tudi svojim kolegicam in jim svetovala, da v takšnih primerih uporabijo vaše smrekovo mazilo.

Vredno je!

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Utrujene noge, lomljivi nohti, boleči sklepi, manjše ranice … pri vseh nadlogah mi pomaga čudovito smrekovo mazilo!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Po vsaki turi namažem utrujene noge s smrekovim mazilom,... Da ne dolgovezim: zelo, zelo uporabna zadeva."
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Za nakup sem se odločila, ker zagovarjam naravne izdelke brez kemikalij"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..