Ni mi pomagala fizioterapija, ampak smrekovo mazilo! Osebno jamčim in ga priporočam tudi drugim z vneto ahilovo tetivo!

Kar nekaj let sem imela težave z bolečinami pri hoji, pri vsakem koraku me je nevzdržno bolelo. Seveda sem odšla k zdravniku, ki je postavil diagnozo vnete ahilive tetive.

Eden izmed kirurgov je celo svetoval operacijo, kjer bi odstranili petni trn, ki je povzročal vnetje. Začelo se je prav z njim, vodilo pa je do vnetja cele tetive. Morda je vse skupaj povzročil tek na smučeh, s katerim sem se takrat ukvarjala.

Poskusila sem številne metode, a prav nič ni pomagalo!

Fizioterapija, galvanska metoda, krio terapija, kjer naj bi led ublažil bolečino - žal nisem čutila nobenega olajšanja. Kupila sem si tudi ustrezne vložke za hojo. Bolečina pa je bila še vedno prisotna. Včasih se je stanje nekoliko umirilo, čez nekaj časa pa je spet usekala s polno močjo. In spet je sledila terapija, ki ni pomagala. Za operacijo pa se na srečo nisem odločila.

Odpovedati sem se morala hoji, sprehajanju, svoji priljubljeni in hkrati poceni rekreaciji. Brez bolečin nisem prišla niti do najbližje trgovine!

Tudi stati nisem mogla. Najbolje sem se počutila, če sem sedela ali ležala. Potem pa sem pred kakšnim letom na Facebooku opazila reklamo za vaše smrekovo mazilo, kjer sem tudi prebrala, da pomaga pri težavah z ahilovo tetivo.

Takoj sem naročila mazilo, saj mi je veliko pomenilo, da vsebuje izključno naravne sestavine. Vsem kremam iz lekarne sem se namreč zelo izogibala, saj je kemije itak povsod preveč.

Že po 14 dnevih rednega mazanja so bolečine popustile!

Mazala pa sem se vsak dan, zjutraj in zvečer. Bolečega predela si nisem le na hitro namazala, vzela sem si čas in se vsaj 10 minut masirala. Bilo je vredno ;).

Odkar sem se pred 1 letom pričela mazati s smrekovim mazilom, z ahilovo tetivo nimam nobenih problemov več.

K zdravniku se nisem več vrnila. Sedaj je tako, kot da tetiva ni bila nikoli vneta. Mazilo pa še hranim, če se bo kdaj kaj podobnega ponovilo. Vem, da je uporabno tudi v druge namene.

Mazilo sem priporočila tudi prijatelju,

ki se mu je na podplatu od smučarskih čevljev naredil velik otišanec. Moral bi na operacijo. S smrekovim mazilom si je otišanec povsem pozdravil!

Zato vsem sotrpinom svetujem, naj poskusijo s smrekovim mazilom, naj se mažejo redno in vztrajno - prepričana sem, da bodo kmalu začutili olajšanje!

Blanka P.

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Utrujene noge, lomljivi nohti, boleči sklepi, manjše ranice … pri vseh nadlogah mi pomaga čudovito smrekovo mazilo!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Po vsaki turi namažem utrujene noge s smrekovim mazilom,... Da ne dolgovezim: zelo, zelo uporabna zadeva."
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Za nakup sem se odločila, ker zagovarjam naravne izdelke brez kemikalij"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..