Temu mazilu res zaupam, zato sem ga naročila že vsaj štirikrat ter ga mnogim tudi priporočila!

Moja izkušnja z nakupom smrekovega mazila je več kot odlična, saj mi pomaga na 1001 način!

Smrekovo mazilo sem prvič naročila zaradi glivic na nohtu. POMAGA!

Na palcu noge se mi je noht že pred leti obarval rumeno. Noht ni bil ravno grd na pogled, zato sem še vedno upala, da to niso glivice. Zaradi tega tudi nisem preizkusila različnih pripomočkov, ki so na voljo pri tej težavi.

Gledam na to, da kupujem naravno, če le imam to priložnost!

Potem pa se mi je en konček nohta začel debeliti in ko sem ga želela odstriči, mi je kar “razpadel”. Za “kemijo” iz lekarn se nisem odločila, saj nisem slišala nobenega pozitivnega komentarja od drugih ljudi, ki so kaj takega že uporabljali. Svakinja mi je namreč zaupala, da je poskusila že marsikaj, pomagalo pa ji ni nič. Ker sem na internetu zasledila vašo objavo o učinkih smrekovega mazila na glivično infekcijo, sem obiskala vašo spletno stran in mazilo naročila.

Bila sem zelo pridna! Noht sem redno mazala več mesecev in dosegla uspeh!

Mazala sem se zjutraj, zvečer in še čez dan, noht pa sem potem povila kar s prozorno gospodinjsko folijo ter si obula nogavice. Glivice so trdovratne in vedela sem, da moram biti vztrajna. Po pol leta mazanja so se glivice vidno umaknile, noht je bil na pogled spet lep. To je bil zame velik uspeh.

Po prenehanju uporabe mazila sem čez čas opazila, da se mi je noht spet obarval nekoliko rumeno, kar pomeni, da glivic še nisem 100% uničila. Pridno sem nadaljevala z mazanjem!

Sem “živi dokaz” kako vsestransko uporabno je smrekovo mazilo!

Spominjam se, da smo smolo kot otroci tudi žvečili, saj so nam že včasih pravili, da je zdravilna. Priznam, da tudi zdaj včasih kar pojem kak majhen košček smrekovega mazila ;).

Mazilo uporabljam tudi proti kašlju. Kadar vnuk kašlja, ga namažem spredaj po prsih in zadaj po hrbtu. Povijem ne, samo malo počakamo, da se mazilo vpije in to je to. Opazila sem, da je mazilo kaj hitro pripomoglo k izboljšanju.

Pri prehladu in zamašenem nosu vnuka namažem tudi pod nosom, nekaj mazila pa z vatirano palčko vnesem kar v nos. Pomaga!

Z mazilom sem “negovala” tudi boleče koleno in si tako olajšala težave, uporabljam pa ga tudi kot prvo pomoč pri pikih žuželk.

Temu mazilu res zaupam, zato sem ga naročila že vsaj štirikrat ter ga mnogim tudi priporočila!

Preizkusite ga tudi vi!

Dragica Benčič

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Smrekovo mazilo priporočam vsakemu, ki se potoži, da ga kaj boli, saj sem z njegovim delovanjem res izredno zadovoljen. Preizkusite ga, prijetno boste presenečeni!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Iz lastnih izkušenj vsem, ki imajo težave s poškodbami, priporočam smrekovo mazilo. Redno ga uporabljajte in bodite vztrajni - uspeh ne bo zaostal!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Smrekovo mazilo me je rešilo operacije spodnjega dela križa!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..