Svoje izkušnje rad delim tudi s svojimi kolegi, kadar potarnajo zaradi podobnih težav.

Že iz mladih let mi je poznano, da je smrekova smola zdravilna za marsikatero težavo!

Prav tako smo vsako leto nabirali smrekove vršičke, ki smo jih potem pripravili s sladkorjem po plasteh in to segrevali na soncu, da je nastal sirup.

Prav zaradi tega sem se, ko sem na Facebooku zagledal oglas za vaše smrekovo mazilo, z lahkoto odločil, da ga kupim. Cenim naravne izdelke in to, da vaše mazilo vsebuje naravno smrekovo smolo, je še pomagalo k odločitvi za nakup. Veliko mi namreč pomeni, da je izdelek plod domačega znanja in seveda domačih surovin!

Vaše mazilo sem zdaj naročil že četrtič, kar že samo po sebi pove, kako sem zadovoljen z njegovim delovanjem.

Z leti pač človeka doleti marsikaj, tudi različne poškodbe, in tako me že dalj časa boli vrat. Pa tudi sklepi mi nagajajo, še posebej po daljšem kolesarjenju čutim bolečine v kolenu in gležnju. Najbolj boli zvečer. Poskusil sem že marsikaj in rekel sem si: ”Pa poskusi še to mazilo!” Smrekova smola deluje protivnetno in res sem olajšanje začutil že naslednji dan, mazilo je delovalo!

Smrekovo mazilo največkrat uporabljam za masiranje sklepov na nogah,

smrekova smola kolesar

in sicer takrat, ko pridem s kolesarske poti, ko prevozim 50 do 100 kilometrov, včasih pa tudi več. Se mi zdi, da ta masaža prav blagodejno vpliva na moje sklepe, saj lahko že drugi dan ponovim 50 kilometrsko pot na kolesu.

Pomembna je redna uporaba smrekovega mazila, saj s tem preprečiš bolečini, da bi se povrnila.

Mazilo uporabljam zvečer, po tuširanju. Nanesem ga na kožo in masiram. Kadar so bolečine močnejše in prisotne tudi čez dan, se namažem tudi podnevi. Priznam, da takrat, ko me ne boli, na uporabo mazila včasih kar malo pozabim. Pa se potem spet spomnim in se namažem ;).

Smrekovo mazilo sem uporabljal tudi takrat, ko so me zaradi vetra pri kolesarjenju boleli zobje.

Predel, kjer se nahaja vneti zob, sem skozi kožo obraza masiral z mazilom. Masiranje je omililo bolečino. Mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi si zmasiral čeljust tudi z notranje strani.

Mazilo mi je pomagalo pri različnih težavah!

Zato tudi drugim priporočam, naj si priskrbijo svoj lonček mazila in poizkusijo … Svoje izkušnje rad delim tudi s svojimi kolegi, kadar potarnajo zaradi podobnih težav.

mnenja strank matjaz virant na kolesu

Agenciji za zdravo življenje pa želim, da bi še naprej izdelovala proizvode iz domačih surovin in s tem poskrbela, da bodo številni uporabniki še naprej varno in učinkovito uporabljali mazila.

Matjaž Virant, Ribnica


Ko kljuva po sklepih in vas vse boli, se lahko življenje kaj hitro obrne na glavo!

smrekovo mazilo pomaga pri kljuvanju

Jutranja otrdelost in boleči sklepi, pordečeli, otekli prsti in gležnji, trganje po sklepih ob nepravilnih, nenadnih gibih … Vam je to (že) poznano?

Obvladaje bolečino v sklepih s smrekovim mazilom!

Izkoristite moč smrekove smole! Zdravilne učinke smrekove smole so poznali že naši pradedje, saj so jo s pridom uporabljali v zdravilstvu za zdravljenje vnetij in bolečin v sklepih. In tudi danes ni nič drugače!

  • Smrekova smola deluje globinsko in dokazano lajša bolečine v sklepih,
  • zmanjšuje okorelost sklepov in izboljšajo njihovo gibljivost,
  • učinkovito umiri vnetje,
  • sprošča, ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje,
  • s svojimi učinkovinam in pospešitvijo krvnega pretoka pa spodbuja tudi regeneracijo celic in tkiva, obnavlja hrustanec in tako še dodatno pomaga pri zdravljenju.

V vaši domači lekarni lonček univerzalnega smrekovega mazila ne sme nikoli manjkati!

garancija smrekovo mazilo

Kot vsi naši izdelki se tudi smrekovo mazilo odlikuje po tem, da v svojem skrivnem arzenalu - poleg prave smrekove smole - vsebuje le najboljše naravne sestavine, ki zagotavljajo resnično kvaliteten izdelek.

Zgoraj opisano moč smrekove smole smo tako združili še z močjo olivnega olja in čebeljega voska.

Olivno olje kožo neguje ter jo naredi voljno in mehko. Čebelji vosek deluje antiseptično, poleg tega pa čez poškodovano kožo naredi zaščitni sloj, ki omogoča, da zdravilne učinkovine smrekove smole prodrejo globoko v notranjost in še pospešijo zdravljenje.

S smrekovim mazilom se bodo vaši sklepi spet počutili mladi! Z mazanjem pričnite čimprej!

uporaba smrekovega mazila

Agencija za zdravo življenje vam zato pri bolečinah v sklepih od srca priporoča naše izvrstno in popolnoma naravno smrekovo mazilo.

  1. Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše.
  2. Mazilo nanesite na obolelo mesto in ga z masiranjem (vsaj 5 minut) vtrite v kožo. Še posebej pomembno je, da se redno mažete zvečer. Mazilo se bistveno bolje vpije, če ga boste nanesli na vlažno kožo.
  3. Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo ter ga pustite delovati čez noč. Poskrbite, da bodo povoji dovolj ohlapni, saj bo le tako omogočen nemoten pretok krvi.
  4. Hitrost okrevanja je zelo različna – če gre za manjše težave boste občutili olajšanje dokaj hitro. Kadar pa gre za dolgotrajnejše težave, pa bo potrebno nekaj mesecev rednega mazanja.

Rešitev, ki deluje! Seveda ob pravilni in redni uporabi:

navodila za uporabo

Za najboljše rezultate priporočamo, da mazilo redno, večkrat na dan nanesete na poškodovano mesto ter ga vtrete v kožo. Nasvet: ker mazilo stimulira krvni pretok in limfo, ga uporabite tudi kot masažno podlago za poživitev in regeneracijo pri negi hrbta, ramen, sklepov, vnetih vezi ter otrdelih in utrujenih okončin.

Smrekovo mazilo je pomagalo že mnogim, naj pomaga tudi vam! Ne odlašajte, zagotovite si svoj lonček že danes.

 

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročila

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Zadovoljna je tudi sinova dermatologinja. Svetovala mi je, naj se kar “držim” smrekovega mazila, saj sinova koža res dobro odreagira nanj!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Moja izkušnja z nakupom smrekovega mazila je več kot odlična, saj mi pomaga na 1001 način!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"S smrekovim mazilom sem izredno zadovoljna, saj je res vsestransko uporabno!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..