Za vaše mazilo sem izvedel od sina že nekaj let nazaj. Sin ima problem z zelo suho kožo na rokah in je z ognjičevim mazilom izredno zadovoljen.

Sam pa imam probleme s kožo na rokah, ki jo zaradi opeklin “vleče skupaj”. Leta 2012 je namreč prišlo do napake v tovarni, zgodil se je kratek stik. Žal sem bil takrat zraven in dobil opekline po rokah in po celi glavi, kar 20% telesa je bilo pokritega z opeklinami.

14 dni sem bil v bolnici, kasneje sem imel operacijo rok, saj mi je koža med prsti rasla skupaj

Obraz se mi je zelo lepo popravil, pod brado imam še eno brazgotino. Posledice nesreče pa čutim še zdaj. Prstov ne morem tako stegniti in skrčiti kot prej, ko jih stisnem v pest, pa mi kožo zateguje. Takoj, ko se udarim, mi teče kri, ker je koža tako tanka. Seveda takšna koža potrebuje posebno ustrezno nego.

Prej sem se mazal s kremo za brazgotine, ki sem jo kupoval v lekarni. Vendar je zelo draga, za lonček sem odštel kar 30 €. In porabil sem jo kar veliko.

Z vašim ognjičevim mazilom se mažem že 3 leta in nadvse mi ustreza!

Zelo sem zadovoljen in to, da je mazilo naravno in ne predrago, je le še dodaten plus!. Koža na rokah je po nanosu mazila veliko bolj prožna!

Na začetku sem se mazal 4 do 5 krat na dan (prej sem si vedno umil roke in obraz). Izboljšanje sem začutil po kakšnem tednu, dveh. Sedaj se mažem redno 2 krat na dan, zjutraj in zvečer. Če z mazanjem prekinem, je občutek na rokah zelo neprijeten, saj koža postane presuha.

Na mesec porabim kar 2 lončka!

Še dobro, da ste me poklicali in spomnili na to, da moram mazilo spet naročiti, saj mi je ostalo le še pol lončka. Ostajam vaša zvesta stranka!

Janez Hladnik

 

Pomembno

zdravo zivljenje

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..