glivice na nohtih

Enkrat za vselej izkrcajte slepe potnike na vaših nohtih!

Dokazano je, da se glivična infekcija nikoli ne pozdravi sama od sebe, še huje, sčasoma bo napadla tudi vaše druge, zaenkrat zdrave nohte. Zatorej si velja zapomniti: prej boste ukrepali, prej se boste nadloge znebili. Začnite takoj!

Glivice so trdovratna, pa vseeno uničljiva nadloga

Pri uporabi mazila v boju proti glivicam boste potrebovali vztrajnost in doslednost, saj samo to zagotavlja trajen uspeh. Smrekovo mazilo uporabljajte redno, priporočamo, da si ga na nohte nanesete večkrat na dan. Svetujemo vam, da imate en lonček mazila doma, drugega pa v službi, s tem boste nohtom ponudili ustrezno nego tudi na delovnem mestu.

Kdaj boste na nohtih opazili prve rezultate?

Različno od človeka do človeka. Nekateri boste zdravilne učinke smrekovega mazila lahko opazili že po kakšnem mesecu uporabe, nekateri boste potrebovali več časa. Zelo pomembno je, da vztrajate in ne vržete puške v koruzo sredi poti, saj boste le ob dosledni uporabi mazila nagrajeni z lepimi, zdravimi nohti. Če boste terapijo prehitro prekinili, torej preden so glivice odpravljene, se lahko stanje ponovno poslabša.

Pomembno: z uporabo mazila nadaljujte tudi potem, ko ste glivice odpravili. S tem boste preprečili, da se bo vnetje ponovilo! Zato nikar ne spreglejte današnje akcije: v primeru, da se odločite za nakup 2 lončkov smrekovega mazila, vam podarimo 10% POPUST!

Kako pravilno uporabljamo smrekovo mazilo - 7 korakov do uspeha

1. korak
S kvalitetno pilico za nohte spilite površino okuženega nohta, da bo postala gladka. Tako bo po nanosu mazila le-to nemoteno prehajalo v noht.
2. korak
Pred vsakim nanosom mazila noge tudi temeljito umijte, saj bo mazilo na čistih nohtih delovalo učinkovitejše.
3. korak
Poskrbite, da boste glivično mesto pred nanosom mazila popolnoma posušili (najbolje kar s fenom). Mazilo je namreč mastno in v primeru, da je mesto vlažno, z maščobo zaprete vlago k glivicam in jim omogočite idealne razmere za razmnoževanje, kar lahko zadevo še poslabša.
4. korak
Priporočamo, da glivično mesto razkužite še z alkoholom (vata ali gaza, namočena v alkohol).
5. korak
Na noht nanesite mazilo v tankem sloju in ga dobro vtrite, tako da bo delovalo tudi v notranjosti nohta. Ne pozabite se namazati pod nohtom, saj se glivice skrivajo tudi tam.
6. korak
Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo.
7. korak
Obujte si čiste nogavice ter zračne, suhe čevlje.

Za konec pa še nekaj uporabnih nasvetov:

  • Če se vam stopala zelo znojijo, uporabljajte tudi otroški puder - posipajte si ga po stopalih in prstih.
  • Pri pedikuri je priporočena uporaba pribora za enkratno uporabo. Seveda to ponavadi ni izvedljivo, zato ga po vsaki uporabi razkužite z lekarniškim alkoholom.
  • Poskrbite za higieno telesa in uporabljajte milo s pH, manjšim od 7. Tako se ustvari kislo okolje, ki glivicam ne ustreza.
  • a učinkovit boj proti glivicam lahko hkrati s smrekovim mazilom uporabljate tudi druge naravne pripravke, ki imajo protiglivično delovanje (eterično olje čajevca, ekstrakt grenivkinih semen, pripravek iz jedilne sode, peroksida, belega kisa in grenke sol … Več v e-knjigi.)

Tudi vi si zaslužite lepe in zdrave nohte, vaši nohti pa si zaslužijo smrekovo mazilo!

Z redno in pravilno uporabo mazila bodo vaši nohti lepši.

garancija smrekovega mazila
Ne spreglejte: Omogočamo vam nakup brez skrbi! Če z nakupom ne boste zadovoljni, vam bomo v 45 dneh od datuma nakupa kupnino v celoti vrnili. Več na »Nakup brez rizika«

 

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročilaMonika Mrše, Agencija za zdravo življenje"Postanite zadovoljen uporabnik smrekovega mazila tudi vi. Odločitev za nakup smrekovega mazila bo vaš pravi korak h kvalitetnejšemu življenju. Z redno in pravilno uporabo mazila boste hitreje dosegli želene rezultate. V Agenciji za zdravo življenje vam želimo veliko uspeha in življenje brez bolečin! Bodite lepi in zdravi še naprej."
Monika Mrše, Agencija za zdravo življenje

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Zadovoljna je tudi sinova dermatologinja. Svetovala mi je, naj se kar “držim” smrekovega mazila, saj sinova koža res dobro odreagira nanj!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Moja izkušnja z nakupom smrekovega mazila je več kot odlična, saj mi pomaga na 1001 način!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"S smrekovim mazilom sem izredno zadovoljna, saj je res vsestransko uporabno!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..