Bolečina je popustila že po par dnevih!

V službi delam z denarjem, ki je - kot vemo vsi - poln različnih klic. Najbrž sem si z neumito, “okuženo” roko dotaknila očesa in prenesla klice na oko, saj takšnih težav nisem imela še nikoli prej.

Pod očesom, tik pri sluznici, se je koža obarvala rdeče, postala je srbeča, nato pa so se pojavile še bolečine.

Kreme iz lekarn so bile preveč agresivne, pa tudi delovale so samo začasno.

Najprej sem poskusila z mazili iz lekarne, vendar mi niso pomagale. Ravno nasprotno: bilo so preveč agresivne, tako da se mi je začela luščiti koža. Za občutljivi predel pod očesom sploh niso bile primerne. Pa tudi njihovo delovanje je bilo zelo kratko in začasno, rekla bi, da se je stanje izboljšalo le za 1 dan. Ko sem se prenehala mazati, se je spet vse poslabšalo.

Potem sem poskusila še z eteričnim oljem čajevca, vendar se je izkazalo, da je olje ravno tako preveč agresivno za ekcem pod očesom. Znašla sem se pred problemom: kaj sploh uporabiti za občutljivo kožo pod očesom?

Iskala sem različne rešitve, začeka premišljevati tudi o obisku zdravnika,

ki se ga drugače res izogibam. Poleg tega, da me je bolelo, sem imela probleme tudi z ličili, saj se je oko zaradi njih še bolj vznemirilo, oči so se mi solzile. Ekcem sem si prekrila s korektorjem, da bi vsaj malo zakrila rdečico. To je kožo še dodatno vzdražilo, tako da je kar malo nabrekla. Rada tudi tečem in takrat je bila ravno zima … ko sem iz teka prišla domov, je bilo oko čisto rdeče.

S težavo sem se neuspešno borila že kakšen mesec in pol, potem pa sem na Facebooku zagledala oglas za naravno smrekovo mazilo, ki med drugim deluje antiseptično, protivnetno in spodbuja regeneracijo celic. Seveda sem se odločila, da poskusim še s tem mazilom. Saj veste, ko človek ne ve več, kaj bi, poskusi vse.

Všeč mi je bilo tudi , da je izdelek naraven, saj je vsa moja kozmetika naravna, brez parabenov in drugih sintetičnih snovi.

Bolečina je popustila že po par dnevih!

Smrekovo mazilo sem uporabljala tako, da sem si obraz najprej umila, nato pa na predel po očesom nanesla mazilo. To sem storila večkrat na dan, posebej pa zvečer, pred spanjem.

Po par dnevih uporabe smrekovega mazila se je stanja toliko izboljšalo, da me ni več bolelo. Koža je bila rdeča še kar nekaj časa, rdečica se je pričela zmanjševati po enem tednu. Z mazanjem sem vztrajala še naprej, saj sem videla, da mazilo deluje. Po redni enomesečni “terapiji” pa je ekcem popolnoma izginil in čeprav sem potem z mazanjem počasi prenehala, je moja koža pod očesom spet zdrava.

Res sem zadovoljna, mazilo sem naročila že drugič. Vesela sem tudi, da z nakupom podpiram slovensko gospodarstvo.

Mazilo sem priporočila še svojim prijateljicam. Svetujem vam, da ga preizkusite tudi vi, saj ni drago, obenem pa res učinkuje. Jaz ga uporabljam za različne namene: namažem se, če me kje srbi, po piku komarja itd …

Barbara Lisjak

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..