Nadležni izrastek me je res zelo motil, nisem pa vedela, kako naj se ga znebim

Izkušnje uporabnikov dokazujejo: smrekovo mazilo je kos tudi kožnim izrastkom in lišajem!

Pod pazduho sem že nekaj časa imela kožni izrastek*, ki se je sčasoma zaradi nenehnega drgnjena vnel in spreminjal barve vse od vijoličaste do plave. To me je zelo, zelo motilo.

*Pecljati fibromi so majhni, nenevarni, benigni izrastki kože, ki štrlijo nad površino kože. Tik nad površino so nekoliko ožji, v obliki peclja. So različnih velikosti, običajno so veliki le nekaj 5 mm, v določenih primerih pa lahko zrastejo tudi do nekaj centimetrov. Izrastki niso nevarni, vseeno pa se lahko vnamejo, zakrvavijo, predvsem pa so estetsko moteči, če se pojavijo na vidnih mestih. Pojavljajo se predvsem pod pazduho, po vratu, pod prsmi, po trebuhu.

Nadležni izrastek me je res zelo motil, nisem pa vedela, kako naj se ga znebim

Potem pa sem na Facebooku videla reklamo za vaše smrekovo mazilo in odločila sem se za nakup. Ravnala sem natančno po navodilih: pod pazduho sem se umila, namazala izrastek s smrekovim mazilom in vse skupaj prekrila z gazico in obližem. To sem delala 2 dneva. Ko sem si 3. jutro odstranila obliž, sem na svoje veliko presenečenje odkrila, da je izrastek odpadel!

Izrastek sem si na neškodljiv in neboleč način odstranila kar sama, brez zdravniških posegov …

Vsem, ki bi se takšnih neestetskih izrastkov želeli znebiti brez obiska pri zdravniku, a kljub temu na varen in učinkovit način (in hkrati brez velikih stroškov), iskreno priporočam smrekovo mazilo. Z mazanjem pričnite čimprej in bodite vztrajni ... Priskrbite si svoj lonček, ne bo vam žal!

S smrekovim mazilom sem izredno zadovoljna, saj je res vsestransko uporabno!

S smrekovim mazilom sem se mazala tudi po obrazu, na predelu, kjer sem že nekaj časa imela nek lišaj. Po nekaj tednih rednega mazanja lahko zadovoljno poročam, da sem se lišaja uspešno znebila.

Poleg tega bi rada povedala še tole: moj mož je imel glivice med prsti na nogah, noge pa so imele zelo neprijeten vonj. Z rednim mazanjem (seveda s smrekovim mazilom ;)) je glivice popolnoma odpravil.

Marija Duh

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..