V “kritičnem” obdobju sem si roke mazala vsak dan.

Revmatoidni artritis žal ne izbira ne spola ne let,

meni so ga identificirali pred dobrimi 10 leti, že pri 19. letih starosti. Zaradi te bolezni imam nemalokrat boleče in zatekle sklepe na rokah.

Zaenkrat se obolenje kaže v blažji obliki, tako da lahko na splošno počnem vse, kar me veseli. No, mogoče kakšne stvari malo težje, saj imam včasih obdobja, ko se ne morem aktivno ukvarjati s športom in mora biti vse bolj umirjeno.

Mučijo me predvsem roke, včasih nimam dovolj moči v njih, pa tudi gibljivost je manjša, tako da se npr. težje oblečem ali zapnem gumbe ...

Z boleznijo sem se spopadla na polno, tudi s spremembo prehrane in ustrezno vadbo!

S težavami sem se najprej soočila tako, da sem uporabljala lekarniška mazila. Eno mazilo sem morala zamenjati, saj je bilo premočno. Lotila sem se stroge diete: nič sladkorja, nič mlečnih izdelkov, nič oreščkov, čim manj glutena, tudi mesa čim manj in še to le belega. Taka striktna dieta moje stanje občutno izboljša.

Poleg tega vodim tudi hrbtenici prijazno vado, vaje pa sem prilagodila svoji bolezni. Poskušam čim manj obremenjevati sklepe, letos sem pričela tudi s plavanjem in moram reči, da mi zelo prija.

Smrekovo mazilo mi je zmanjšalo oteklino in povečalo gibljivost rok!

Na Facebooku sem zasledila link oz. reklamo za vaše smrekovo mazilo, bila sem radovedna in takoj prebrala informacije, ki so navedene na vaši spletni strani.

Za izdelek sem se odločila, ker se tudi sama poskušam čim bolj izogibati kemiji in ostati pri naravnih zadevah. Če so narejene ročno in so plod domačih ljudi, je pa to še toliko boljše. Cenim torej ravno to naravno prvinskost.

V “kritičnem” obdobju sem si roke mazala vsak dan. Pri rednem mazanju sem po približno 14 dnevih opazila, da se mi je zmanjšala oteklina na rokah in povečala njihova gibljivost.

Sedaj se mažem po potrebi. Mazilo uporabljam tako, da si roke najprej umijem, potem pa namažem z mazilom in dobro vtrem. Če me boli kje drugje po telesu, se ravno tako namažem in pustim mazilu delovati čez noč. Mažem se zvečer, preden grem spat.

Z izdelkom sem tako zadovoljna, da sem ga priporočila tudi naprej!

Prebrala sem, da je smrekovo mazilo uporabno praktično za vse. Uporabljam ga tudi na splošno, za mazanje rok in nog, z rednim enomesečnim mazanjem pa sem spet dobila tudi lepe, zdrave nohte na nogah.

Vsem s podobnimi težavami priporočam, da se po pomoč zatečejo tudi k naravi. Narava je “narejena” tako, da si lahko z njo pomagamo na različne načine. Ljudje smo žal postali zelo “komot” in nam je lažje skočiti po nakup v lekarno, kot da bi poizkušali dobiti več informacij o “pripomočkih” iz narave.

Zato je prav, da svoje mazilo oglašujete, tako da lahko njegove blagodejne lastnosti spozna čim več ljudi, ki brskajo po internetu.

Sara Šober

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Smrekovo mazilo priporočam vsakemu, ki se potoži, da ga kaj boli, saj sem z njegovim delovanjem res izredno zadovoljen. Preizkusite ga, prijetno boste presenečeni!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Iz lastnih izkušenj vsem, ki imajo težave s poškodbami, priporočam smrekovo mazilo. Redno ga uporabljajte in bodite vztrajni - uspeh ne bo zaostal!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Smrekovo mazilo me je rešilo operacije spodnjega dela križa!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..