"Rezultat je bil več kot odličen, črnina na nohtu se je začela pomikati proti zgornjemu robu nohta."

Izkušnje uporabnikov potrjujejo: smrekovo mazilo učinkovito odpravlja težave, povezane z glivičnim vnetjem nohtov!

Tokrat smo se pogovarjali z gospo Jožico Župančič, ki mazilo uspešno uporablja v boju proti glivični okužbi nohtov. Gospa pravi takole:

Resnično sem vesela,da sem vas odkrila in končno naročila nekaj, kar resnično deluje!

Z glivicami na nohtih se spopadam že zelo dolgo, saj me težava muči že od otroštva. Stara sem 42 let, s problemom pa sem se prvič srečala že pri rosnih 14 ali 15 letih. Sčasoma so se glivice na obeh palcih stopal tako razpasle, da sta bila nohta zadebeljena skoraj za centimeter in povsem črno obarvana!

"Tudi posebno pisalo za nohte mi glivic kljub veliki reklamni kampanji ni niti malo odpisalo!"

V vseh teh letih sem testirala že vse mogoče, različne metode in pripravke, ki naj bi mi “zagotovo” odpravile mojo težavo. V lekarni sem kupila celo tako opevano pisalo, s katerim sem si “mazala” problematične nohte. Kljub ne ravno nizki ceni mi ni pomagal prav nič. Preizkusila sem tudi marsikatero mazilo, a žal vidnih učinkov ni bilo. Tudi posipanje nog s pepelom (da, tudi tak nasvet sem dobila) ni bilo učinkovito.

stopala glivice nohti bombaz

Potem pa sem prvič slišala za vas in vaše mazilo, in sicer na Facebooku, ko je nekdo na moj zid delil vašo stran. Seveda sem se odločila, da v boju proti glivični nadlogi preizkusim tudi vaše naravno smrekovo mazilo.

"Sem človek, ki pač puške ne vrže tako zlahka v koruzo. In domače, naravno mi res veliko pomeni!"

Tudi sama nabiram zelišča, iz katerih pripravljam čaje, tinkture in različna mazila na osnovi svinjske masti. Odločila sem se, da bom sočasno poskusila z namakanjem nog v čaju iz orehovih listov ter mazanjem nohtov z vašim mazilom iz smrekove smole, saj je ta kombinacija zelo priporočljiva v boju proti trdovratnim glivicam.

"Z vašim smrekovim mazilom sem se mazala redno, 3x na dan!"

3xdnevno

Noge sem si najprej umila. Skuhala sem si čaj iz orehovih listov in v njem namakala noge približno 20 minut. Kasneje sem noge pazljivo posušila in v noht dobro vtrla smrekovo mazilo. Čez noht sem položila gazo in vse skupaj pritrdila z obližem.

Glivice so se mi res pričele zdraviti! Spremembe sem opazila hitro, že po 14 dnevih!

"Rezultat je bil več kot odličen, črnina na nohtu se je začela pomikati proti zgornjemu robu nohta."

Poleti pa sem storila napako: prenehala sem z uporabo smrekovega mazila

Kot vse ženske sem tudi jaz želela pokazati lepo nalakirane nohte v odprtih čevljih. In tako sem na mazanje kar malo malo pozabila. Ker glivice še niso bile povsem odpravljene (noht je bil na zgornjem robu še malo črn), so izkoristile priložnost in ponovno napadle z vso silo. Spet sem pričela z rednim mazanjem in stanje se izboljšuje, saj je noht le še malo črn. In tokrat grem do konca!

"Vsem “sotrpinom” svetujem: za uspešne rezultate naj dosledno upoštevajo navodila za pravilno uporabo mazila!"

smrekovo mazilo uporaba glivice

Če se bodo odločili, da glivice z vsemi močmi napadejo s pomočjo smrekovega mazila (priporočam!), potem naj navodilom res natančno sledijo. Mazilo morajo uporabljati redno, najmanj 3 x na dan. S terapijo naj ne prekinijo prehitro, dokler glivic niso povsem odpravili, saj se bo drugače stanje spet poslabšalo. Naj vztrajajo do konca, pa čeprav pride poletje!

Jožica Župančič, Suhor, 8.10.2015


Glivično vnetje nohtov: ko majhna skrivnost postane neobvladljiv problem!

Najbolj pogost vzrok odebeljenih. rumenih nohtov na nogi je glivična okužba nohtov (onihomikoza). Glivično vnetje lahko vaš noht spremeni v odvratno, debelo, rumeno, razcepljeno zmešnjavo, ki v najbolj kritičnih primerov lahko tudi boli.

Ta nalezljiv, trdovraten in ponavljajoč pojav se najprej začne kot bela ali rumena lisa pod konico nohta. Sčasoma, ko se glivice razraščajo in infekcija prodira globje, pa vnetje povzroča obarvanje, odebelitev in lomljivost nohta, ki lahko celo odstopi.

Znaki glivičnega vnetja nohtov: ste okuženi tudi vi? Hitri test!

Kot smo že omenili, so najbolj običajni simptomi glivičnega obolenja nohtov precej očitni. Če je vaš noht:

  • obarvan rumeno, zeleno ali črno
  • debelejši kot ostali (zdravi) nohti
  • se lušči, cepi ali odstopa
  • ima spremenjeno obliko in neprijeten vonj

potem je zelo verjetno, da so glivice našle svoj dom tudi na/v vaših nohtih.

Z naravo proti težavi? Razkrivamo moč smrekove smole!

smrekova smola levo

Zdravilne učinke smrekove smole so poznali že naši pradedje, saj so jo s pridom uporabljali v zdravilstvu za celjenje ran, gnojnih razjed, vnetij in drugih poškodb na koži.

Stoletno modrost pa potrjujejo tudi najnovejše znanstvene raziskave, ki dokazujejo, da smrekova smola deluje tudi kot odličen antimikotik, kar pomeni, da uspešno zavira rast gliv in se zato lahko učinkovito uporablja tudi pri glivičnih obolenjih nohtov. Poleg tega pa s svojimi učinkovinami spodbuja tudi regeneracijo tkiva ter tako dodatno pomaga pri zdravljenju.

Agencija za zdravo življenje vam zato za nego z glivicami okuženih nohtov priporoča izvrstno in popolnoma naravno smrekovo mazilo. Za uspešne rezultate priporočamo, da mazilo redno, večkrat na dan nanesete na popolnoma suh noht.

Pred vsakim nanosom mazila noge temeljito umijte, saj bo mazilo na čistih nohtih delovalo učinkovitejše.
Na noht nanesite mazilo v tankem sloju in ga dobro vtrite, tako da bo delovalo tudi v notranjosti nohta. Ne pozabite se namazati pod nohtom, saj se glivice skrivajo tudi tam.
Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo.

garancija smrekovo mazilo

Tudi vi si zaslužite lepe in zdrave nohte, vaši nohti pa si zaslužijo smrekovo mazilo!

Zato naj se le-to še danes pridruži ostalim izdelkom v vaši domači lekarni! Zagotovite si svoj lonček takoj!

 

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročila

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..