izraz, ki ga poznamo prav vsi.

Revma je izraz, ki ga poznamo prav vsi. Predstavlja trpljenje. Pred njo niso varne ne kosti ne mišice, še najmanj pa sklepi.

Beseda uporabljamo za opis številnih težav, za katere so značilne predvsem (včasih tudi neznosne) bolečine v sklepih, jutranja okorelost oz. togost telesa, grčasti, otekli sklepi ter funkcionalne motnje v gibanju.

“Škripate”, otekate ter prenašate bolečo agonijo tudi vi?

REVMA KLJUVA, TRGA, SKELI, BOLI, IZOBLIČI TELO TER IMA ŠTEVILNE OBRAZE!

ste vedeli revma

Ustreznejši izraz je revmatizem (revmatsko obolenje), ki obsega najmanj 100 ali več bolezni, te pa se delijo na posamezne skupine, katere revmatologi dobro poznajo in so dobro opredeljene.

Ste vedeli?

Beseda revma izvira iz grške besede rheŭma in pomeni »tekoča bolečina«. Pomeni tekočino v človeškem telesu ali njen tok, strujo; zanjo so stari Grki mislili, da povzroča bolečino.

"Smrekovo mazilo je zelo super izdelek, uporabljam ga jaz in cela moja družina za masiranje mišic po napornih treningih in predvsem je super za poškodbe, konkretno pri izvinih. Tudi zelo dobro neguje kožo. Uporabljam tudi ognjičevo mazilo in smo tudi s tem izdelkom zelo zadovoljni. Spštujem, da je izdelek ročno narejen v Sloveniji, zaupam v vašo izdelavo. Edino 50ml mazila se porabi zelo hitro, zato bi lahko ponujali tudi večje količine. Srečno in LP"

 S. Rebek, 2.2.2015, Miren, Slovenija

"Tako bom začel, sem delavni invalid tretje kat. Predčasno upokojen z poškodovanimi sklepi. Ker bolečine v sklepih in križu kljub uživanju tablet mazil in ter terapij niso nehale sem se odločil da probam smrekovo mazilo.Rezultat je presenetljiv stanje se je izboljšalo bolečine so izginile sem bolj gibčen in sproščen.Lepo je da se vračamo k naravi in da je izdelek domač. Priporočam ga vsakemu ki se potoži da ga kaj boli."

Lp V. Stepančič, 22.5.2015, Vočja Draga, Slovenija

revma

V grobem poznamo dva tipa revmatizma: prvi tip je osteoartroza, ki prizadene okoli 80 odstotkov ljudi po 55 letu starosti, drugi pa so vnetna revmatična obolenja, med katerimi je najpogostejši revmatoidni artritis.

Revmatizem si ljudje pogosto razlagajo po svoje. Dostikrat so te predstave napačne češ saj pri revmatičnih težavah in boleznih ni učinkovitih ukrepov in zdravil, ampak je možno samo lajšanje težav, kar pa je prav gotovo zmotno prepričanje.

Pogosto prevladuje predstava, da je revma težava starejših ljudi. Čeprav je res, da večino revmatičnih obolenj ugotovijo pri ljudeh, starejših od 40 let, obolijo za to boleznijo tudi otroci, mladostniki in mlajši odrasli.

KO REVMA POKAŽE SVOJE ZOBE, NE DOVOLITE, DA VAM BOLEČINA UNIČI ŽIVLJENJE!

KAJ POMAGA?

Težko vprašanje. Za poenostavljenim in splošnim imenom revma se skriva več kot sto oblik revmatičnih bolezni, ki se med seboj razlikujejo po simptomih, bolezenskem dogajanju in zdravljenju, pri skoraj vseh pa so prisotne bolečine. Vzroki za nastanek bolezni še niso dokončno znani. Bolezen ogrozi sklepe, mišice, kosti, kite in druge dele lokomotornega aparata. Bolniki trpijo zaradi psihičnih in fizičnih bolečin, hude izčrpanosti, omejene gibljivosti in invalidnosti (mišično-sklepne okvare). Ocenjuje se, da ima v Evropi revmatično bolezen več kot 120 milijonov ljudi, kar predstavlja tretjino vseh Evropejcev.

...SMREKOVO MAZILO!

Zadovoljni uporabniki se strinjajo: smrekovo mazilo lajša težave, povezane z revmo!

“Opravičujem se, ker nisem takoj odgovoril na vaš dopis.Tako bom začel: sem delavni invalid tretje kategorije, predčasno upokojen zaradi poškodovanih sklepov. Ker bolečine v sklepih in križu kljub uživanju tablet, mazil in terapij niso prenehale, sem se odločil da probam smrekovo mazilo. Rezultat je presenetljiv, stanje se je izboljšalo, bolečine so izginile, sem bolj gibčen in sproščen. Lepo je, da se vračamo k naravi in da je izdelek domač. Priporočam ga vsakemu ki se potoži da ga kaj boli. Lp Vilko”

VILJAN S.

"Zdravo, ta recept poznam od sorodnikov. Imam tudi izdelek in recepturo za izdelavo. Ker tukaj na Primorskem težko dobim pravo smolo, nisem pa mobilna, je padla odločitev. Uporabljam jo za utrujene sklepe in proti artrozi. Že diši lepo, potreben pa je čas! Lep dan, Zdenka O."

ZDENKA O.

“Glede na pogostost mojega naročanja lahko že sami ugotovite, da sem zadovoljna s smrekovim mazilom. Uporabljam ga redno. Poleg tega sem ga kot darilo že dala otrokom, sestri, prijateljici … In vedno z večjim zaupanjem kupim izdelek, ki je narejen doma. Lep pozdrav, Jelka”

JELKA P.

“Pozdravljeni, za nakup sem se odločila, ker zagovarjam naravne izdelke brez kemikalij. Prav tako sem že uporabljala smrekovo mazilo, dobila sem ga od znanke in mi je pomagalo pri bolečini v kolku, prav tako pri prehladu. Sem zagovornica vsega naravnega in imam s temi zadevami že kar nekaj dobrih izkušenj. Hvala in lep pozdrav, Milena Č.”

MILENA Č.

MAZILO, KI DELUJE! SEVEDA OB PRAVILNI IN REDNI UPORABI:

  • Priporočamo, da dele telesa pred nanosom mazila umijete s toplo vodo, saj je mazilo na čisti koži učinkovitejše.
  • Mazilo nanesite na obolelo mesto večkrat dnevno in ga z masiranjem (vsaj 5 minut) vtrite v kožo. Še posebej pomembno je, da se redno mažete zvečer.
  • Za boljšo učinkovitost smrekovega mazila namazano mesto povijte s povojem ali polivinilasto folijo.
  • Hitrost okrevanja je zelo različna – če gre za manjše težave boste občutili olajšanje dokaj hitro. Kadar pa gre za dolgotrajnejše težave, pa bo potrebno nekaj mesecev rednega mazanja.

naravna zdravila smrekova smola

"Spostovani,izdelek sem nasla na spletu,sem po operaciji vratne hrbtenice in me se ena caka... Iskala sem nekaj naravnega za sprostitev vratnih misic. Moram povedati,da mi je bolecina popustila ze po petih dneh,super kremica. Sem jo ze priporocila prijateljicam. Hvala za ta proizvod!! Lepo vas pozdravljam."

M. Horakova, 31.7.2015, Pragersko, Slovenija

"Spoštovani! Zahvaljujem se za prejeto smrekovo mazilo. Naročila sem ga, ker imam občasne bolečine v kolenih in v desni rami. Kljub mojim 66 letom, sem še vedno zelo aktivna ( joga, pilates, hoja, plavanje…). Bolečine so moteče in jih skušam sama omiliti, kar mi z vašim mazilom uspeva!! Za enkrat so rezultati že opazni! Vsekakor pa cenim to, da je izdelek naš, slovenski, ročno izdelan in naraven. Mislim, da sem na pravi poti… Hvala in lep pozdrav,"

M. Mihelčič, 18.2.2015, Krka, Slovenija

ZA VZTRAJNOST BOSTE BOGATO NAGRAJENI!

Še en nasvet: Z mazanjem pričnite čimprej in ne obupajte prehitro! Zelo pomembno je, da vztrajate in ne vržete puške v koruzo sredi poti, saj boste le ob dosledni uporabi mazila bolje uživali v vseh radostih življenja. Če boste terapijo prehitro prekinili, se lahko stanje ponovno poslabša.

Zapomnite si: z rednim nanašanjem smrekovega mazila na boleče mesto bodo bolečine popustile hitreje.

Predstavljajte si: vaši sklepi so bolj fleksibilni, manj trdi in togi.

Smrekovo mazilo je pomagalo že mnogim, naj pomaga tudi vam! Ne odlašajte, zagotovite si svoj lonček že danes. Kliknite in naročite!

Klikni tu - Več o ceni in načinu naročilaMonika Mrše, Agencija za zdravo življenje"Postanite zadovoljen uporabnik smrekovega mazila tudi vi. Odločitev za nakup smrekovega mazila bo vaš pravi korak h kvalitetnejšemu življenju. Z redno in pravilno uporabo mazila boste hitreje dosegli želene rezultate. V Agenciji za zdravo življenje vam želimo veliko uspeha in življenje brez bolečin! Bodite lepi in zdravi še naprej."
Monika Mrše, Agencija za zdravo življenje

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..