Pozdravljeni. Izdelek je zelo v redu ker vsebuje naravne sestavine. Redno 
ga uporabljam. Je pa tudi odlicno darilo in z veseljem ga bom priporocila 
se naprej. Veliko uspehov pri nadaljnem poslovanju in razvoju ter lep 
pozdrav jelka

garancija na zdovoljstvo

Kako koristim »Garancijo na zadovoljstvo«? Več o vračilu izdelkov:

Prosimo vas, da nam v roku 45 dni od datuma prevzema izdelka na email (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) pošljete sporočilo, da bi radi koristili »Garancijo na zadovoljstvo«.

V sporočilu vas prosimo, če nam lahko napišete vašo uporabniško izkušnjo. Povejte nam kako dolgo in kako pogosto ste izdelek uporabljali, ter kakšen je bil namen uporabe izdelka.

Kupljene izdelke nam je potrebno vrniti najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o koriščenju »Garancije na zadovoljstvo strank«.

V sporočilu o koriščenju »Garancije na zadovoljstvo« nam pošljite tudi vaše osebne podatke, številko bančnega računa, ime banke, ter SWIFT/BIC kodo banke. V nasprotnem primeru nam ni znano kam nakazati vračilo vplačanega zneska (razen v primeru, če ste plačilo izvršili s Paypalom).

Z vrnitvijo kupljenih izdelkov v roku za koriščenje »Garancije na zadovoljstvo«, ter posredovanjem vseh podatkov iz prejšnjega odstavka, izpolnjujete pogoje za upoštevanje »Garancije na zadovoljstvo«.

Za vrnjene izdelke vam bomo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od izpolnjenih pogojev za upoštevanje »Garancije na zadovoljstvo« vrnili celotno kupnino skupaj s poštnino. Vračilo vplačanega zneska bomo izvršili na vaš osebni oz. transakcijski račun.

Edini strošek, ki bremeni kupca, je strošek vračila izdelkov.

  • Naslov za vračilo izdelkov: AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
Nakup brez skrbi

Za naše podjetje velja: vse kar počnemo, počnemo s srcem, strastjo in zavestjo, da kupcem ponujamo samo najboljše. Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo strank, ki nam bodo zaupale dolgoročno.

Naše poslanstvo je razvijati mazila, ki dvignejo kakovost vašega življenja na višji nivo. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

V primerjavi z drugimi spletnimi podjetji, ki omogočajo nakup podobnih izdelkov, smo lahko v kakovost svojih mazil povsem prepričani. Nismo namreč le posredniki, ampak mazila tudi proizvajamo in točno vemo, kakšne sestavine uporabljamo. Naša mazila so ročno narejena iz kvalitetnih, popolnoma naravnih sestavin ter prijazna tako ljudem kot živalim! Kako uspešno bo mazilo delovalo na vašem telesu, je bolj ali manj odvisno le od pravilne, dosledne in redne uporabe!

100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine! Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, ne boste plačali niti centa! Nudimo vam »Garancijo na zadovoljstvo«.

Pripravljeni smo prevzeti tveganje nakupa na nas. Zato vam ponujamo možnost, da preverite kvaliteto naših izdelkov brez kakršnekoli obveznosti. Prepričani smo, da to veliko pove o našem podjetju kot tudi našemu zaupanju v lastne izdelke.

Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov, kar predstavlja tudi naša 100-odstotna garancija na zadovoljstvo. Če z nakupom ne boste zadovoljni, vam bomo v 45 dneh od datuma nakupa kupnino v celoti vrnili. In to skupaj s poštnino! Naša garancija seveda velja tudi za odprte in uporabljene lončke mazila!

Zdaj je čas, da se v učinkovitost mazila prepričate tudi vi.

Želimo vam lep in poln zdravja dan še naprej!

Ekipa Agencija za zdravo življenje

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..