Kako koristim Garancijo na zadovoljstvo

Kako koristim »Garancijo na zadovoljstvo«? Več o vračilu izdelkov:

Prosimo vas, da nam v roku 45 dni od datuma prevzema izdelka na email (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) pošljete sporočilo, da bi radi koristili »Garancijo na zadovoljstvo«.

V sporočilu vas prosimo, če nam lahko napišete vašo uporabniško izkušnjo. Povejte nam kako dolgo in kako pogosto ste izdelek uporabljali, ter kakšen je bil namen uporabe izdelka.

Kupljene izdelke nam je potrebno vrniti najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o koriščenju »Garancije na zadovoljstvo strank«.

V sporočilu o koriščenju »Garancije na zadovoljstvo« nam pošljite tudi vaše osebne podatke, številko bančnega računa, ime banke, ter SWIFT/BIC kodo banke. V nasprotnem primeru nam ni znano kam nakazati vračilo vplačanega zneska (razen v primeru, če ste plačilo izvršili s Paypalom).

Z vrnitvijo kupljenih izdelkov v roku za koriščenje »Garancije na zadovoljstvo«, ter posredovanjem vseh podatkov iz prejšnjega odstavka, izpolnjujete pogoje za upoštevanje »Garancije na zadovoljstvo«.

Za vrnjene izdelke vam bomo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od izpolnjenih pogojev za upoštevanje »Garancije na zadovoljstvo« vrnili celotno kupnino skupaj s poštnino. Vračilo vplačanega zneska bomo izvršili na vaš osebni oz. transakcijski račun.

Edini strošek, ki bremeni kupca, je strošek vračila izdelkov.

  • Naslov za vračilo izdelkov: AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..