Nakup brez skrbi

Za naše podjetje velja: vse kar počnemo, počnemo s srcem, strastjo in zavestjo, da kupcem ponujamo samo najboljše. Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo strank, ki nam bodo zaupale dolgoročno.

Naše poslanstvo je razvijati mazila, ki dvignejo kakovost vašega življenja na višji nivo. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

V primerjavi z drugimi spletnimi podjetji, ki omogočajo nakup podobnih izdelkov, smo lahko v kakovost svojih mazil povsem prepričani. Nismo namreč le posredniki, ampak mazila tudi proizvajamo in točno vemo, kakšne sestavine uporabljamo. Naša mazila so ročno narejena iz kvalitetnih, popolnoma naravnih sestavin ter prijazna tako ljudem kot živalim! Kako uspešno bo mazilo delovalo na vašem telesu, je bolj ali manj odvisno le od pravilne, dosledne in redne uporabe!

100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine! Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, ne boste plačali niti centa! Nudimo vam »Garancijo na zadovoljstvo«.

Pripravljeni smo prevzeti tveganje nakupa na nas. Zato vam ponujamo možnost, da preverite kvaliteto naših izdelkov brez kakršnekoli obveznosti. Prepričani smo, da to veliko pove o našem podjetju kot tudi našemu zaupanju v lastne izdelke.

Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov, kar predstavlja tudi naša 100-odstotna garancija na zadovoljstvo. Če z nakupom ne boste zadovoljni, vam bomo v 45 dneh od datuma nakupa kupnino v celoti vrnili. In to skupaj s poštnino! Naša garancija seveda velja tudi za odprte in uporabljene lončke mazila!

Zdaj je čas, da se v učinkovitost mazila prepričate tudi vi.

Želimo vam lep in poln zdravja dan še naprej!

Ekipa Agencija za zdravo življenje

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

nadja pozek user
"Imam revmatoidni artritis. Z redno uporabo smrekovega mazila sem zmanjšala oteklost rok in povečala njihovo gibljivost!"
Preberi več...
mateja t. miklavz
"S smrekovim mazilom je moje življenje z osteoartrozo veliko lažje!"
Preberi več...
darinka m sentrupert
"V “te stvari” nisem verjela, bila sem izredno skeptična, a rezultati mazanja s smrekovim mazilom so me povsem osupnili!"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..