Pri meni doma je vedno na zalogi škatlica smrekovega mazila!

Prvič sem smrekovo mazilo dobila kot darilo svoje sestre. Za njega sem sicer slišala že prej, a se sama nisem odločila za nakup. Zelo sem vesela, da sem čudovito mazilo dobila v roke pravi čas!

Zdaj sem že dolgoletna uporabnica in o mazilu imam same pohvale!

Sem zelo velika ljubiteljica gora in temu primern strastna pohodnica. Veliko hodim, moje noge so ves čas v pohodnih čevljih, zato so utrujene in izpostavljene velikim pritiskom.

Pa ne samo to: opazila sem tudi, da so mi nohti in zelo veliko časa nosim pohodne čevlje, zato so moje noge, še posebej nohti, izposravljeni velikim pritiskom po takšni turi precej utrujene. Poleg Za noge poskrbim tako, da jih po vsaki turi namažem s smrekovim mazilom, za kar so mi noge. začeli odstopati, se lomili, plastili, spreminjali so barvo in postajali rumene barve. Vse skupaj mi je delovalo, kot da so se mi začele razvijati glivice. Pogoje za razvoj so v vlažnih in toplih “gojzarjih” imele naravnost popolne ...

S smrekovim mazilom so se mi nohti popravili prej kot v 2 tednih!

Ko pa sem si začela intenzivno, po vsakem pohodu, noge (nohte) mazati in masirati s smrekovim mazilom, so si moji nohti opomogli v pičlih 14 dnevih. Nič več lomljenja in plastenja … Zelo sem zadovoljna!

Prav tako je mazanje nog z mazilom “poživilo” noge, utrujene od hoje. Sedaj si jih namažem, še preden se odpravim na turo, in razlika se res pozna!

Mazila pa ne uporabljam le za noge, saj je vsestransko uporabno!

Namažem si tudi kolena, ki “trpijo” med hribolazenjem. Zdi se mi, da so mi moji sklepi prav hvaležni, ko si mazilo dobro vtrem na kritična mesta.

Že večkrat sem ga uporabila na manjših ranicah ali praskah, ki so se zelo hitro zacelile.

Pri meni doma je vedno na zalogi škatlica smrekovega mazila! In to, da je izdelek naraven, me je še prepričalo v njegovo uporabo … Seveda sem ga z veseljem priporočila tudi naprej!

Kot sem že omenila, ga lahko uporabljamo neomejeno. Poznam kar nekaj ljudi, ki so si z uporabo smrekovega mazila olajšali težave. Tudi sama sem ga priporočila sodelavki, ko je omenjala težave z nohti. Po uporabi so se ji v treh tednih popravili.

Seveda je na prvem mestu redna uporaba mazila, česar se veliko ljudi ne drži!

Vsem, ki uporabljajo mazilo, priporočam, da so potrpežljivi in vztrajni. Težav žal ne bodo odpravili čez noč, se jim bo pa sigurno pokazal rezultat v nekaj tednih.

Poudarila bi, da si je nohte potrebno mazati redno, se pravi večkrat na dan, mazilo pa res dobro vtreti. Srečno!

Andreja Drole

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Sem “živi dokaz” kako vsestransko uporabno je smrekovo mazilo!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Sem človek, ki pač puške ne vrže tako zlahka v koruzo. In domače, naravno mi res veliko pomeni!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Pri uporabi smrekovega mazila so glivice končno priznale svoj poraz"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..