Meni smrekovo mazilo res pomaga!

Za vas oz. vaše smrekovo mazilo mi je povedala prijateljica. Seveda sem se odločila, da smrekovo mazilo tudi sama preizkusim.

Že 5 let trpim zaradi erozivnega osteoartritisa,

imam težave s sklepi na roki, največji problem pa predstavljajo moja kolena, saj se mi krha pogačica. Zaradi kolena sem bila že dvakrat na operaciji, kjer so mi odstranili meniskus. Skratka, veliko težav. Pri artrozi je tako, da so enkrat bolečine zelo hude, potem jih nekaj časa ni … cikel se ponavlja.

Zaradi bolezni sem popolnoma spremenila življenjski slog

Najprej sem korenito spremenila svoj jedilnik. Že 4 leta ne jem več mesa, pšenice (gluten je “smrt” za bolnike z osteoartrozo) in mlečnih izdelkov. Le ribam se nisem popolnoma odpovedala, vendar uživam le sveže.

Žal sem se morala odpovedati tudi svojim priljubljenim pohodom v gore, sprehajanju, ne smem več smučat, lahko pa plavam in kolesarim (vsekakor je telesna aktivnost pomembna!). Kolesarim res ogromno. Tudi shujšala sem: imela sem 105 kg, zdaj pa tehtnica pokaže 78 kg.

Poleg tega sem si kolena pričela mazati s smrekovim mazilom in začutila veliko olajšanje!

Mazilo sem uporabljala zvečer. Najprej sem si mazala samo obe koleni; tisto, ki je bilo res problematično in tudi drugo, ki mi je le včasih ponagajalo. Na koleno sem si nanesla smrekovo mazilo, nato sem ga ovila v alufolijo in povezala še z elastičnim povojem ter pustila, da je mazilo delovalo čez noč. Zaradi alufolije je nastala toplota in to mi je res prijalo.

Prvo izboljšanje sem začutila že naslednji dan!

Začutila sem olajšanje, bolečine so popustile. Z redno uporabo smrekovega mazila se je stanje zelo izboljšalo.

Mazilo mi pomaga veliko bolj kot medicinske kreme!

Zdaj mazilo uporabljam po potrebi, predvsem, ko pride do spremembe vremena. Naredim si 4 do 5 dnevno kuro.

Smrekovo mazilo pa uporabljam tudi na drugih “bolečih” delih telesa! Mažem se po sklepih na rokah, po vratnih vretencih, komolcih … uporabljam ga za vse dele telesa ;)

Meni smrekovo mazilo res pomaga! Pomaga pa tudi mojemu očetu, ki je star že 88 let in se prav tako bori z osteoartrozo!

Upam, da mi s pomočjo smrekovega mazila in zdravega življenjskega sloga na ponovno operacijo še nekaj časa ne bo potrebno!

Povedala bi še to: že moja pokojna mami je uporabljala pripravek iz smrekove smole,

ki si ga je naredila kar sama. Uporabljala ga je predvsem za razpokane pete, s katerimi je imela težave. Imam lepe spomine na to, kako sem kot otrok šla z njo v gozd, kjer sva z nožkom strgali smolo iz debel smrek. Žal je od tega minilo preveč časa, tako da se ne spomnim, kako je izdelala mazilo ;).

Za povijanje kolena iščem krpo iz 100% lanu. Včasih so lanene rjuhe tkali kar doma in moja mami je uporabljala to za povijanje ran in obolelih mest. Rekla je, da takšna krpa še pospeši delovanje mazil. Žal se danes dobijo le krpe z mešanico lanu in bombaža ...

Vsem svojim sotrpinom svetujem:

S smrekovim mazilom se ne mažite takrat, ko se vam mudi. Vzemite si čas, zvečer si mazilo dobro vtrite na problematičen del telesa in povijte. Uporabljajte ga redno!

Spremenite življenjski slog. Dokler imate možnost se čimveč gibljite, pazite na prehrano, po potrebi zmanjšajte telesno težo.

Janja Klančnik


Ko revma pokaže svoje zobe, ne dovolite, da vam bolečina uniči življenje!

S smrekovo smolo se bodo vaši sklepi spet počutili mladi:

  • smrekova smola dokazano lajša bolečine pri kroničnih težavah sklepov,
  • pomaga in blaži bolečine pri revmi,
  • zmanjšuje okorelost sklepov in izboljšajo njihovo gibljivost
  • sprosti mišice in vezivna tkiva,
  • nikakor ne smemo pozabiti tudi na njeno protivnetno delovanje,
  • s svojimi učinkovinam in pospešitvijo krvnega pretoka spodbuja tudi regeneracijo celic in tkiva in tako še dodatno pomaga pri zdravljenju.

Agencija za zdravo življenje vam zato za boj proti revmatičnim tegobam poleg zdravega načina življenja priporoča izvrstno in popolnoma naravno smrekovo mazilo.

Kot vsi naši izdelki se tudi smrekovo mazilo odlikuje po tem, da v svojem skrivnem arzenalu - poleg prave smrekove smole. vsebuje le najboljše naravne sestavine, ki zagotavljajo resnično kvaliteten izdelek.

Zgoraj opisano zdravilno moč smrekove smole smo tako združili še z močjo olivnega olja in čebeljega voska.

Olivno olje kožo neguje ter jo naredi voljno in mehko. Čebelji vosek deluje antiseptično, poleg tega pa čez poškodovano kožo naredi zaščitni sloj.

Nasvet: ker mazilo stimulira krvni pretok in limfo, ga uporabite tudi kot masažno podlago za poživitev in regeneracijo pri negi hrbta, ramen, sklepov, vnetih vezi ter otrdelih in utrujenih okončin.

Za vztrajnost boste bogato nagrajeni!

Še en nasvet: Z mazanjem pričnite čimprej in ne obupajte prehitro! Zelo pomembno je, da vztrajate in ne vrzete puške v koruzo sredi poti, saj boste le ob dosledni uporabi mazila spet uživali v vseh radostih življenja brez bolečin. Če boste terapijo prehitro prekinili, se lahko stanje ponovno poslabša.

Zapomnite si: z rednim nanašanjem smrekovega mazila na boleče mesto bodo bolečine popustile hitreje, izboljšala pa se bo tudi gibljivost!

Smrekovo mazilo je pomagalo že mnogim, naj pomaga tudi vam! Ne odlašajte, zagotovite si svoj lonček že danes. Kliknite in naročite!

Pomembno

zdravo zivljenje

Mnenja strank

smrekovo mazilo stranka
"Sem “živi dokaz” kako vsestransko uporabno je smrekovo mazilo!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Sem človek, ki pač puške ne vrže tako zlahka v koruzo. In domače, naravno mi res veliko pomeni!"
Preberi več...
smrekovo mazilo stranka
"Pri uporabi smrekovega mazila so glivice končno priznale svoj poraz"
Preberi več...

Zanimivo

Sample image
Se vas loteva prehlad?
Preberi več..
Sample image
Ste vedeli? Smrekovo smolo lahko žvečite kot žvečilni gumi!
Preberi več..
Sample image
5 odstavkov, ki vam bodo odprli oči, zakaj je smrekova smola - čudovit dragulj gozda.
Preberi več..